Minäkin olin siellä

Minäkin olin siellä -kirjan kannen kuvan on ottanut J-P Inkinen.

Olemme hakeneet useampia apurahoja kirjoituskilpailun kirjoituksista (https://www.punkmuseo.fi/punkkulttuuri/kirjoittaminen-kannattaa-aina/) kootun kirjan painatukseen, mutta säätiöt ja instanssit eivät ole halunneet tukea tätä projektia, vaikka pienen tuen avulla olisi tämä kirja saatu ilmaiseksi jakoon kaikille kiinnostuneille. Kummallista porukkaa, mitä lie hippejä tai hipstereitä.

Nyt sitten saimme järjestettyä jäsenistön keskuudesta lainarahoitusta, jonka avulla saamme kirjan painettua. Tämä 216-sivuinen B5-kokoinen kirja on nyt painossa! Wuhuu! Painosta kirja saapunee muutaman viikon sisällä.

Koska emme saaneet tukea kirjan painatukseen vaan joudumme sen maksamaan lainarahalla, olemme pakotettuja myymään kirjaa sen sijaan, että jakaisimme sitä ilmaiseksi. Koska tämä ei ole bisnestä vaan kulttuuritoimintaa, tullaan kirjaa myymään omakustanneperiaatteella. Punkmuseon jäsenille kirjan hinta on viisi (5,-) euroa ja kaikille jäsenille on lähetetty jäsentiedotteessa tiedot, miten ostaa tämä kirja.

Ns. suurelle yleisölle kirjan hinta Punkmuseosta ostettuna on 12,- ja se kannattaa tilata jo nyt, niin saat varmasti hyvää kesälukemista. Postin kuljettaessa kirjan kotiisi, postikuluja lisätään kuusi (6,-) euroa eli tilaa kirja maksamalla 18,- (12,- kirja + 6,- postikulut) tilille FI66 4730 0010 5846 87 sekä muista kirjoittaa maksun yhteydessä viestiin nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi, niin opus saadaan sinulle heti kun se ilmestyy. Mikäli haluat tulla ostamaan kirjan Tulppikselta, voit tehdä sen aukioloaikojemme (https://www.punkmuseo.fi/yhteystiedot/) puitteissa.

Kirjaa tulee saataville myöhemmin kesällä punkkulttuurin päälle ymmärtävistä putiikeista ja toivon mukaan myös mahdollisimman laajasti kirjastoistakin

Minäkin olin siellä -kirja on omistettu Arto Toikkasen (Luigi) muistolle. Arto oli Punkmuseon jäsen sekä osallistui myös omilla teksteillään kirjoituskilpailuun ja näitä kirjoituksia löytyy kirjasta. Arto menehtyi 25.6.2023.

Lue – se on punkkia!

2 ajatusta aiheesta “Minäkin olin siellä”

  1. Vesa Jokinen

    Hienoo, että löytyy kirjallisuutta. Otin ja tilasin.

    Kipille terkut!!

    T.Jokisen Vesku

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *