Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäpäiväpunk Tiilitehtaalla

8 heinäkuun, 2023 @ 20:00 - 23:30

KESÄPÄIVÄPUNK 2023
Lauantaina 8.7. Tiilitehtaalla juhlistetaan kesää. Tapahtuma alkaa klo 12.00 Punkmuseon uuden valokuvanäyttelyn avajaisilla ja jatkuu illan mittaa viiden upean bändin voimin.
Valokuvanäyttelyyn on vapaa pääsy. Keikoille pääsylipulla. Tapahtumassa on tarjolla ruokaa, jäätelöä ja Tiilitehtaan monipuolinen juomakattaus.
KIVESVETO GO GO
Kouvolalainen Kivesveto Go Go on tehtaillut modernin päivän maakuntalauluja Pohjola-talon varjoista jo lähes viidentoista vuoden ajan, ja siinä samalla – vähän kuin takaoven kautta – noussut yhdeksi suomipunkin suosituimmista nimistä. Ja miksei olisi, sillä kyllähän bändin nerokkaat rallit, kuten Tony, Tajuutsä jätkä? ja Äiti hei! ovat genrensä ehdottomia klassikoita. Kivareiden melodinen kaahaus rakentuu tarttuvien hoilotusten ja iskevien kitarariffien varaan.
JÄTÄ JÄMÄT
Tamperelainen Jätä Jämät soittaa melodista ja tarttuvaa punkrockia suomeksi. Bändiltä on julkaistu kolme EP-levyä, jotka on myyty lähes kaikki loppuun. Lyhyen hiljaisen jakson jälkeen bändillä on taas suunnitelmia studioon
NYRKKITAPPELU
Nyrkkis juhlistaa kiertueellaan uutta albumiaan ”Ongelmanuorten sävellahja” joka ilmestyi 10.2.2023. Jo vuosia Suomen suosituimpiin punkrock-yhtyeisiin lukeutuva Nyrkkitappelu julkaisi 2020 neljännen albuminsa ”Isosta nyrkistä naamaan” josta muodostui bändin selkeä läpimurtolevy. Pitkäsoitto sai loistavat arvostelut ja sitä seuranneet keikat ympäri Suomen vahvistivat bändin asemaa yhtenä kotimaan kovimmista livebändeistä. Uutta musiikkia Nyrkkis julkaisi jo heti albumin jälkeenkin, mm. radiohitin ”Vitosen stretsit”. 2022 Soundi-lehti totesi keikka-arviossaan; ”Yhtye paahtoi parasta Suomessa tällä haavaa tehtävää katurokkia Iggy and the Stoogesin linjoilla ilman hengähdystaukoja.. Orkesterin osuviin sanontoihin ja iskulauseisiin pohjautuvat kertosäkeet ovat vastustamattomia ja lavalla meno oli pääsääntöisesti yhtä vauhdikasta kuin katsomon puolellakin. Juuri sopivan pituiset kappaleet viimeistelivät oikeaoppisen rokkikeikan.”
LAPSUUS
Lapsuus on epätoivoisen raivokas yhtye, jonka musiikissa kevyet pop-melodiat kannattelevat tekstejä ihmisenä ihmisten keskellä elämisestä. Soundin arvio ’Kaikki menee mustaksi’ -albumista; ”Kaikki menee mustaksi on toistaiseksi vuoden ja vuosikymmenen raikkain suomipunklevy. Bändin komppi puskee eteenpäin kuin höyryjuna, melodiset kitaran juoksutukset ja riffittelyt kuljettavat biisejä nopeasti ja ketterästi. Miltei jokainen Kamilan hoilaama säe iskeytyy sydämeen moukarin lailla.” (Soundi)
RENTTU JA JÄMÄT
Renttu & Jämät on Kouvolan yöstä ponnistava nelihenkinen retkue joka on soittanut rappioromanttista rokkiaan jo yllättävän monen vuoden ajan. Renttujen varmaotteinen lava työskentely on taattu rokki show. Yhtyeen aiemmat julkaisut ”Lisää Piiskaa!” (EP 2018) ja ”Nopeet, hitaat ja rumat” (LP 2020) saivat tammikuussa jatkoa yhtyeen toisella pitkäsoitolla nimeltään ALEPOP.
Showtimet noin:
21.00 Nyrkkitappelu
20.00 Jätä jämät
19.00 Kivesveto Go Go
18.00 Lapsuus
17.00 Renttu ja jämät
Liput ennakkoon 19e
Ovelta 22e
Tapahtuma on klo. 16 eteenpäin sallittu vain täysi-ikäisille.
Noin 500m päässä Tiilitehtaasta on uimaranta ja kauppa.
HUOM. Jos omistat Kaikukortin: Hanki lippu ennakkoon tilaamalla se verkkokaupan kautta.
Syöttämällä alennukoodin KAIKUKORTTI saat lippuun 100% alennuksen ja saat tilattua lipun veloituksetta.
Lippu ja henkilökohtainen kaikukortti esitetään ovella.

Tiedot

Päivämäärä:
8 heinäkuun, 2023
Aika:
20:00 - 23:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Jokelan tiilitehdas
Nukarintie 5
Tuusula, 05400 Suomi
+ Google Map