Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tää ei oo taidetta, tää on punkkia! PORI

19 heinäkuun, 2023 @ 18:00 - 22:00

EDIT 10.7.: Soittojärjestys muuttunut.
Tää ei oo taidetta, tää on punkkia -meininki jatkuu ja nyt Porissa!
Eetunaukion ilmaistapahtumassa roima ja reipas punksoitto alkaa kello 18 alkaen ja jatkuu aina iltakymmeneen seuraavien bändien toimesta ja seuraaviin aikoihin:
18:00 Persoonallisuushäiriö
18:45 Komplikaatio
19:30 Demokratia
20:15 The Tarja
21:00 Juggling Jugulars
Tapahtuman järjestäjinä Punkmuseo ja Porikorttelit ry.
Tähän kesäiseen kulttuuritapahtumaan ollaan järjestämässä ainakin Helsingistä omakustanteista päiväretkeä (päivälle mestoille ja yöllä takaisin) Punkmuseon jäsenille ja miksei muillekin. Mikäli haluat tutustua Björneborgin kulttuuriin sekä kuulla hyvää punkkia, laita viestiä osoitteeseen punk@punkmuseo.fi niin saat tietää lisää tästä mahdollisesta ekskursiosta.
Juggling Jugulars
Juggling Jugulars on vuonna 1989 Lapualla perustettu suomalainen hardcore punk -yhtye.
The Tarjas
The Tarjas on vuonna 2006 perustettu ulvilalainen punkrock bändi. Kokoonpano on elänyt basistien osalta, mutta nyt kokoonpano on palautunut hyväksi koettuun alkuperäiseen muotoonsa.
Persoonallisuushäiriö
Persoonallisuushäiriön musiikki on vahvasti kiinni vanhemmassa punkissa a’la Ratsia, Clash, Stiff Little Fingers, mutta toteutusta on tuotu tähän päivään. Tekstipuoli on henkilötasolta maailmaa katselevaa; on ihmissuhdeongelmia, elämän välitilinpäätöstä, mutta vastoinkäymisten seassa on myös eteenpäin katsomista.
Komplikaatio
Komplikaatio on Porilainen 2017 perustettu punkrock bändi, jonka laulaja kitaristi on vanhan liiton punkkareita Kadotettu Tulevaisuus yhtyeen perustajajäseniä. Basisti ja rumpali on sitten nuorempaa sukupolvea.
Demokratia
Demokratia on paahtanut vasemman laidan punkkia ilman harmaan sävyjä jo 15 vuoden ajan. HooVeen (laulu/kitara), Matin (basso) ja Halosen (rummut) muodostama satakuntalaistrio on julkaissut kolme pitkäsoittoa, ja on ainakin omasta mielestään nyt kovemmassa tikissä kuin koskaan.

Tiedot

Päivämäärä:
19 heinäkuun, 2023
Aika:
18:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Eetunaukio
Itäpuisto 6
Pori, 28100 Suomi
+ Google Map