Punk, rauha ja rakkaus

Todella taiteellinen kuva Neurosta Vastavirralla otettuna Punkmuseon myyntipisteen takaa.

Punk, rauha ja rakkaus – jessus mikä kliseealoitus.. kuulostaa ehkä typerältä, mutta viime päivien Punkmuseon tilaisuuksissa mainitun laista häivähdystä saattoi jopa ollakin, vaikkei nyt ihan ekan Woodstockin meininkiin yllettykään.

Viime torstain Taiteiden Yönä pidimme Tulppiksen työtilamme auki sekä pystytimme myöskin pienen Lepakkoluola-aiheisen näyttelyn. Koska Tulppis sijaitsee keskellä Roihupellon teollisuusaluetta eikä samoilla huudeilla ollut muita tapahtumia tahi esityksiä, emme uskoneet kovinkaan monen löytävän paikalle. Mitä vielä. Kävijöitä riitti tasaisesti aina iltayhdeksään asti eikä iso osa ollut kuullutkaan aikaisemmin meistä, vaan löysivät paikalle Taiteden Yön tapahtumalistauksen kautta.

Iltamat Lepakkomiehessä Helsingissä ja Vastavirralla Tampereella onnistuivat mielestämme myös erinomaisesti. Yleisöä oli tullut paikalla mukavasti heti ovien aukaisemisten jälkeen, bändit soittivat hyvin ja yleisöllä näytti olevan hauskaa. Jengiä oli hyvin ja fiilis mukava. Oikeastaan paremmin nämä Punkmuseon omat iltamat eivät olisi voineet alkaa, etenkin kun emme jakaneet ämpäreitä yleisön houkuttelemiseksi paikalle vaan luotimme kemujen sisältöihin eli bändeihin.

Se kuuluisa kirsikka kakun päällä oli ne monet keskustelut ennestään tuntemattomien Punkmuseon jäsenten ja muiden osallistujien kanssa. Se hyvä fiilis ja into osallistua tekemiseen, oli osallistumisen taso mitä tahansa. Nämä tapahtuvat olivat hieno esimerkki siitä, mitä yhdessä saamme aikaiseksi ja miten kaikenlainen osallistuminen on arvokasta. Olit sitten soittamassa tai vain ohimennen jossakin kommentoimassa, että ”hyvä juttu”, kaikki tuki ja tekeminen on arvokasta.

Kiitokset kaikille jotka olitte mukana, tavalla tai toisella, paikan päällä tai henkisesti. Sillä tämä on helvetin hyvä juttu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *