Lukeminen kannattaa aina

Kappas, Punkmuseo ryhtyi myös kirjankustantajaksi. Oho.

Kesän alussa saimme pienen ajatuksen ja nyt sitten tuo ajatus on tullut painokoneesta ulos, Elmun säätiön avustuksella (kiitos fyrkasta!). Toimitimme Tee se itse -näyttelyyn (https://www.punkmuseo.fi/nayttelyt/tee-se-itse-14-6-28-8-2022-werstas/) perustuvan kirjan ja jonkin verran lavensimme näyttelyteosten kuvauksia. Kaiken lisäksi nämä kuvaukset ovat kolmella (!!) kielellä, eli kotomaisen Suomen lisäksi myös eri Ruotsin ja Englannin variaatioina ja versioina. Ihan kuin oikean museon toimintaa, vai mitä?

Kirjaa ei myydä ollenkaan vaan sitä tullaan levittämään ilmaiseksi eri tapahtumissa, kuten vaikkapa Taiteiden yönä, jolloin Tulppiksella pidämme työtiloissamme ovia auki klo 17-21 välisen ajan. Opusta on jaossa myös mm. tulevissa Punkmuseo-iltamissa Lepakkomiehessä (19.8.) ja Vastavirralla (20.8.). Katsotaan minne muualle sitä saadaan tuupattua jakoon. Jäsenille on erikseen toimitettu ohjeet, miten he saavat tuon kyseisen teoksen näppeihinsä.

Näyttelykirjan toteutukseen on osallistunut monia henkilöitä, kiitos heille kaikille: Osma Ahmanen, Katarina Boijer, Annika Dahlström, Greger Grönholm, Kari Hyle, Kaj Högstedt, Topi Jalkanen, Uffi Kajander, Miia Kiippa, Timo Kiippa, Kaj Klockars, Teja Kotilainen, Jouko Lehtinen, Milla Magia, Janne Nyström, Anu Rounevaara, Tom Snickars, Anna Wiik. Olette punk! Ja kivoja!

On hyvin todennäköistä, että matkan varrella tulee muutakin kirjan tai lehden muotoista tuotosta, mutta niistä sitten aikanaan, jos se aika tulee.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *