Melan punkhistoriikkinen kitara

Tässä on viime aikoina huomannut, että silmäkin voi hikoilla, omituisia ikään.. yhä nuorekkaiden punkkareiden ruumiin toiminnot. Kuten, kuinka herkässä sitä voikaan hymy olla, kun tapahtuu hyviä asioita ja näitä on tekemässä hyviä ihmisiä.

Kuten vaikkapa Mela, joka lahjoittaa historiallisesti punkkredibiliteettinsä lunastaneen kitaransa myyntiin Punkmuseon hyväksi! Puolet huutohinnasta menee lahjoituksena Punkmuseolle ja puolet kitaran tekijälle, eli Melalle.

Jukka Melametsä (Mela) kuvailee myytävää kitaraansa huuto.net-palvelussa näin: https://www.huuto.net/kohteet/melan-punkhistoriikkinen-kitara/599665742 Siellä voi myös sitten tehdä tarjouksia kitarasta.

Kitaraan voi tutustua ja sillä voi rämpytellä Punkmuseossa (Graniittitalo, Jaakonkatu 3) 8.6. alkaen museon aukioloaikojen ja sisäänpääsyehtojen (liput jne.) puitteissa huutoajan.

Nyt on siis ainutlaatuinen mahdollisuus siihen kuuluisaan kahteen kärpäseen yhdellä iskulla: uniikki ja punkhistoriallinen hienosti soiva kitara sekä samalla tukea Punkmuseota, tuota persaukista suurta suomalaista kulttuuritekoa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *