Radio soiden uutta vuotta käynnistämään

Uuden vuoden kera palaamme tauoltamme taas eetteriin, niin oikeille radioaalloille kuin tuon internetin kaikkialle ulottuvaan verkkoon.

Heti vuoden alussa 4.1. käynnistyy rakkaan Radio Sohon Punkmuseo lähetys kello 11 ja jatkaa siitä eteenpäin totutusti joka torstai tunnin lässytys- ja punkmusiikin soittotuokion verran. Juontajat vuorottelevat vuoroviikoin ja toinen tietää (punk)musiikista enemmän kuin toinen. Siinäpä oiva haaste kuulijoille, tule kuuntelemaan ja arvaa kumpi on tietävämpi.

9.1. klo 20 alkaen palaamme myös RollFM:n taajuudelle 97,1 MHz sekä luonnollisesti samalla myös sen kuuluisan internetswebin puolelle. Rollin lähetyksen pituus sekä studion sijainti suhteessa juontajajoukkoomme mahdollistaa myös mielenkiintoisten vieraiden visiitit Punkmuseo-lähetyksessä ja tulevalla kaudella onkin luvassa seuraavaa:

  • 9.1. vuoden 2023 kovimmat keikat ja Punkmuseon vuoden koonti
  • 16.1. Studiossa vierailemassa Arto Hyytiäinen, joka tunnetaan paremmin nimellä Lättä sekä myös bändistä nimeltä Kohu -63.
  • 23.1. Punkmuseon hallituksen jäsen Suominen kertoo kokemuksistaan Ukrainan tukemista käytännössä, kun ei vain peukutella vaan kerätään apua sekä viedään se perille.
  • 30.1. Seinäjoelta ponnistavan Lakeus-punk ry:n puuhatyypit kertovat toiminnastaan sekä lakeuden punkista. Lisäksi lakeuksilla syntynyt, mutta ne jo aikaa sitten neonvalojen säihkeeseen vaihtanut Juha Juoni muistelee ah niitä hyviä (?) lakeuden punkaikoja.
  • 6.2. Japanialaisesta punkista, Jaappaninmatkastaan sekä ehkä hiukan Punkmuseossa työskentelystä turisemassa arkistopunkkari Jani Sipiläinen.
  • 13.2. Keski-Suomen museossa käynnistyi Punkmuseon isoin näyttelyponnistus nimeltään Sydänääniä. Näyttelystä kertomassa Teijo ja/tai Näkä, tai sitten ihan jotkut muut, samalla soittaen keskisen Suomen punkmusiikkia.
  • 20.2. VIMTSOVKL
  • 27.2. Joulupukin huudeilta, eli jostain tuolta Oulun pohjoispuolelta, vieraaksi hiihtää Vivisektion Maria.

(VIMTSOVKL = vieraat ilmoitetaan myöhemmin tai sitten olemme  vain keskenämme lähetyksessä)

Luvassa on siis viikoittain tuhti annos punkkia, lässytystä ja ajanvietettä, tervetuloa kuulolle tiistaisin ja torstaisin!

Ai niin, podcast-tuotantomme toisen kauden toteutus on käynnistynyt ja eiköhän tuossa kesän alkupuolella taas päästä kuuntelemaan mielenkiintoisia muistoja ja punkkiin liittyvää tarinointia. Ensimmäiset kymmenen osaa on kuunneltavissa Punkmuseon Mixcloud-tililtä. Sieltä löytyy myös aikaisemmat Radio Soho – sekä RollFM-lähetykset.

Punk & Peace & Hyvää Uutta Vuotta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *