www.ramopunk.com

Vandaalit-etusivulle

 

Ramopunk-uutiset 13.11.08:

Vandaalit ja 70-luvun Vihannekset Helsingissä 11.2.09

Vandaalien syksylle suunnittelema reunionkeikka kaatou moniin vastoin käymisiin. Viimeisimpänä Piitsin loukkaantuminen, joka pysäytti vähäksi aikaa keikan järjestelyt. Mutta nyt on Piitsikin toipunut ja näillä näkymin Vandaalit esiintyy 11. helmikuuta Helsingissä ja keikkapaikkana on Kuudes Linja.

Illan toinen bändi tulee olemaan 70-luvun Vihannekset. "Vandaalien Häkli soitteli mulle päin joskus reilu kuukausi sitten ja kyseli Vihanneksia mukaan Ei siinä sen kummempaa. Sillä voi toki olla vaikutusta, että mulla on lähipiirissä Häklin työkaveri ja olen aina lähetellyt Häklille sitä kautta Vihannestuotantoa, kun sellaista on julkaistu. Mene ja tiedä. Voihan se olla muutenkin keksinyt Vihannekset jostain ja digannut meiningistä," pohtii Vihannes Pete, miten Vihannekset päätyivät Vandaalien soittokavereiksi.

Tulossa useita Vandaalit -keikkoja?

”Isku tulee olemaan nopea, mutta vakava”

Vuoden alkuun on mahdollisesti tulossa useampiakin Vandaalien reunion-iskuja. Ainakin sellaisia huhuja on liikkeellä. Häkli oli tällä hetkellä vielä vaitonainen tulevista keikoista, mutta lupasi, että  ”isku tulee olemaan nopea, mutta vakava.”

Ramopunk-uutiset 1.12.08:

Vandaaleilla jopa yhdeksän keikkaa alkuvuonna

Vandaalien reunion keikkoja tulee alkuvuoden aikana olemaan ilmeisesti yhdeksän. Keikosta kaksi on lyöty jo lukkoon: 15.1. Vandaalit soittaa Vastavirta-klubilla Tampereella ja keikkakavereina Vaikku ja Karanteeni. 11.2. bändi keikkailee Kuudennessa Linjassa ja muina bändeinä ovat 70-luvun Vihannekset ja JS & Strummers. Muut päivämäärät ja paikat julkaistaan piakkoin.
"Koko hässäkästä tiedotetaan niin, että näkyy ja kuuluu, kunhan yksityiskohdat ovat tarpeeksi sekaisin" lupailee Häkli, "Bändi on kovassa tikissä, ja nahkatakit mahtuvat jo ylle."

Ramopunk-uutiset 18.12.08:

Vandaaleille nettisivut

Vandaalien uudet nettisivut avattu. Käykääpä tutustumassa osoitteessa http://vandaalit.com.

Vandaalit Kuopioon ja Lahteen

Vandaalien comeback kiertueeseen on uusimpina keikkapaikkoina lisätty K-klubi Kuopio 12.2.09 ja Tirra Lahti 13.2.09.  Kuopiossa Vandaalien lämppärinä soittaa edellisistä Elämä on Punk-bileistä tuttu Jack Addict.

 

Kävijälaskuri