www.ramopunk.com

Vandaalit-etusivulle

Sydänkohtaus vei Kliden sairaalaan

Ramopunk-uutiset 20.2.09:

Klide (kuva: Jenna Airaksinen).

Sydänkohtaus esti Vandaalien Hyvinkään keikan 

Vandaalien keikka Hyvinkäällä lauantaina 14.2.  peruttiin Vandaali-kitaristi Kliden jouduttua sydänleikkaukseen. 

Klidellä oli sydänkohtaus 13.2. ja hänellä havaittiin sairaalassa sepelvaltimotukos, joka leikattiin Meilahden sairaalassa seuraavana päivänä. 15.2. hänet siirrettiin Hyvinkään aluesairaalaan ja kotiutettiin sitten seuraavana päivänä. Hänelle määrättiin kuusi viikkoa sairaslomaa ja lääkitys loppuiäksi.

Nyt Klide on jo toipumassa leikkauksesta ja pääsee pian kotiin kuukauden sairaslomalle. Vandaalien keikat jatkuvat huhtikuussa. "Mies on nyt korjattu, mutta toipuminen entiseen kuntoon kestää. Keikoille palataan aikaisintaan huhtikuussa," kertoo Vandaalien laulaja Vesa Häkli.

Ramopunk-uutiset 20.3.09:

Hyvinkäällä äänitetään livelevyä 4.4.09

Vandaalit taas liikkeellä huhtikuussa

Sydänleikkauksen helmikuussa läpi käynyt vandaalikitaristi Klide on toipunut hyvin ja sai 19.3.lääkäriltään eilen vihreää valoa eli vaara on nyt ohi ja Klide voi palata hommiin. Klide kiittää kaikkia tukijoitaan ja mm. Facebookissa terveisiä lähettäneitä (Get well, Klide Vandaali -ryhmä).

Vandaalit on siis jälleen liikkeellä ja bändi nousee seuraavan kerran lavalle Hyvinkäällä 4.4. Soittopaikkana on Klubi ja keikka äänitetään myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa live-levyä varten. Lämppäribändinä on Timones.

 

Kävijälaskuri