www.ramopunk.com

Pykimät

Pykimät ensimmäistä kertaa livenä (kuva: Jeke).

Hajonneen Iskuryhmän neljä jäsentä, Teemu, Markys, Wepi ja Tuuska pistivät pystyyn uuden Pykimät -bändin. Tavallaan Pykimien syntyminen on kesti noin vuoden verran soittajanelikon kehitellessä uusia biisejä epätietoisena Iskuryhmän tulevaisuudesta. Jonkinlaisena syntyhetkenä voidaan kuitenkin pitää Ramoviisujen loppukilpailua 23.5.09, jossa yhtye esiintyi ensimmäistä kertaa Pykimät-nimellä, vaikkakin poikkeuksellisesti triona.

Tavallaan historia toistaa tässä itseään, sillä Pykimät toimi vähän aikaa myös 90-luvulla, silloinkin Iskuryhmän jälkeen ja sen riveistä löytyi  tuolloinkin Iskuryhmästä ja Ramopunk-scenestä tuttuja naamoja...

Pykimillä  on omat MySpace-sivut täällä , mutta näiltä sivuilta löytyy myös jonkin verran Pykimät-asiaa ja lisää syntynee  Ramopunk-uutisiin ja Ramopunkkien keikkaraportteihin.

2010

Ilmainen lounas

Ramopunk-uutisten artikkeleita Pykimien Ilmainen lounas -levystä 12.8.10.-27.10.10

Pykimien sivuprojekti: Normaaliryhmä

Yhden keikan projektista syntynyt Pykimien sivuprojekti coveroi vanhaa Eppu Normaalia (Ramopunk-uutiset 21.4.10)

Pykimät Trio, Teemu,ja Tuuska (kuvat Riina ja Jeke).

Pykimät ja Tyhmimmät kysymykset

Elämä on Punkissa 5.-6.3.2010 juhlittiin Havana Bananas -lehteä ja koska  meidän lehti on ihan tyhmä, päätettiin kaikille bileissä esiintyville bändeille esittää nippu tyhmiä kysymyksiä. Pykimistä haastatteluun vastailivat Tuuska ja Teemu. Julkaistu 22.1.10

Pykimät levyn tekoon

Pykimät ilmoitti tammikuun alussa 2010 Ramopunk-uutisissa ryhtyvänsä levyn tekoon. Sen jälkeen ei asiasta vuotanut tietoa julkisuuteen yli puoleen vuoteen... (ramopunk-uutiset 9.1.10)

2009

Iskuryhmän raunioilta nousee uusi bändi:

Pykimät – Nyrjähtänyttä ramopunkkia

Ramopunk-uutisten artikkeleita Pykimien synnystä (29.2.09)

 

Kävijälaskuri