www.ramopunk.com

The Anderssons

The Anderssons-etusivu

Share |

The Anderssons Ramopunk-uutisissa 2011:

Ensihavainnot Andersin pojista

The Anderssons ilmaantui Ramopunk-uutisiin ja vähintäänkin skenen sisäiseen julkisuuteen vuoden alussa Punkkia ikä kaikki -tapahtuman uutisoinnin myötä. Yhtye oli päättänyt järjestää keikkaillan ja esiintyä siellä itsekin. Ja kun kerran esiintymään ryhtyi, niin oli pakko vielä esittäytyäkin...

Ramopunk-uutiset 23.1.11:

Keuruu 12.3.2011

Keuruulle viritellään ramopunk-tapahtumaa 

The Anderssons -yhtye järjestää Punkkia ikä kaikki I-tapahtuman Keuruulla, Bunkkeri -baarissa, 12. maaliskuuta. Esiintyjinä bileissä nähdään Himanes, Neuroosiliitto ja The Anderssons. Tapahtuman nimessä mukana oleva järjestysnumero viittaisi siihen, että jatkoa on tulossa. Toivotaan niin.

Tapahtuman synnystä The Anderssons-yhtyeen  rumpali Jarkky Andersson kertoo näin:

"Tapahtuman järkkäämiseen olivat useat syyt. Ei mainittavaa paikallista toimintaa, pitkähkö matka keikoille ja tarve saada oma bändi lavalle - kukas kissan hännän... -  joten otimme kokeillaksemme Keski-Suomen helmen, Keuruun, sietokykyä ramopunkille. Olimme aiheesta alustavasti höpötelleet Neuroosiliiton ukkojen kanssa ja kun emme harmiksemme päässeetkään Himanesin synttäribileisiin, otimme yhteyttä ja kysyimme heitäkin keikalle ja siitä pallo pyöri omalla painollaan. Kun vielä Bar Bunkkerikin Keuruulla innostui asiaan, paikkakin oli. Pienien synnytysvaikeuksien jälkeen saimme, kuin saimmekin esiintyjälistaksi: Himanes, Neuroosiliitto ja The Anderssons.

Keikalle esiintyjiä kysellessä, eräät muutkin bändit ilmaisivat kiinnostustaan tulla Keuruulle. Siitä jäi kytemään seuraava tapahtuma jatkumossa, jonka mielellämme järjestäisimme ihan vaikka vuotuisena, mutta edetäänpä nyt ensimmäiset läpi ja katsellaan kuinka kävi."

Ramopunk-uutiset 2.2.11:

The Andessons esittäytyy

"Jo vuosia olimme Sammyn, Jarkyn ja TeeDeen kanssa asiasta puhuneet, malliin pitäisi ja voisi. Kunnes v. 2010 otimme yhteyttä tuntemaamme huikaisevaan punk-solistiin Undoon, joka innostuikin ja lopultakin kasasimme sankaripunk-orkesterin nimeltä: The Anderssons. Jäseniä on neljä: Undo Andersson (laulu), Sammy Andersson (kitara), TeeDee Andersson (basso) ja Jarkky Andersson (rummut). Kullakin on kaapeissansa luurangot, kellä mistäkin genrestä, joita piileskelemme punkin reippaassa keinotodellisuudessa. Löyhänä siteenämme on punkin lisäksi Keski-Suomi. Undo ja TeeDee ovat Jyväskylän poikia, Jarkky asustelee Keuruulla ja pitkällä kaavalla Sammykin sidotaan yhtälöön Saarijärvisten sukuhaarojensa avulla. Nykysijaintiemme ollessa: Tampere, Keuruu ja Vaajakoski.

Alkuunsa soittelimme mieleisiämme covereita ja vuonna 2010 laajensimme omien sävellystemme saralle, vaikka ovat coverit edelleen niiden ohessa. Omista biiseistämme saattanemme tehdä omakustannejulkaisun, kunhan soittamomme Keski-Suomessa valmistuu? Samoista olosuhteiden pakosta olemme alku-uramme olleet pakotettuja lainaamaan Nokkamies-yhtyeen soittotiloja
Nekalassa ja tästä mainittakoon suurkiitos heille. Ensi-keikkamme piti olla syksyllä 2010, Jarkyn ja vaimonsa hääpäivillä, mutta  olimme sinnekin liian surkeita... ei vaiskaan, Jarkyn valitettava yhteentörmäys runkonaulaimen kanssa piti meidät pois lavalta."

Ramopunk-uutiset 21.11.11:

The Anderssons levyn tekoon

The Anderssons on menossa tammikuussa 2012 Rattuksesta ja uudesta Ahneus -yhtyeestä tunnetun Jake Marjamäen  johdolla soittokämppästudiolle äänittämään kuuden kappaleen julkaisua. Levytyssopimusneuvottelut ovat viimeistä hienosäätöä vaille valmiina, Killer Recordsin Ramin kanssa, kertoo Jarky Andersson. Levy on tulossa julkaisuun ensi kesään mennessä.

 

Kävijälaskuri