www.ramopunk.com

MinäMinä

MinäMinä -etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 5.4.13:

MinäMinä ensimmäisellä keikallaan 6.7.2012.

MinäMinä juhlii yksivuotista taivaltaan julkaisemalla musiikkia

MinäMinä päätti juhlistaa yksivuotista taivaltaan tekemällä levyn.” Vaikka ollaan bändinä tosi nuori, niin biisejä on ehtinyt jo kertymään niin tolkuttomasti, että niistä saatiin kasattua todella tiukasti rokkaava paketti”, kertoo Junnu Pellinen. Nauhoitukset on tehty kahdessa päivässä Suolahden entisessä kaupungintalossa. ”Siinä sai biiseihin sopivaa lisälatausta, kun ne pääsi taltioimaan samaan paikkaan jossa nuo suolahtelaisten elämää kurjistaneet paskat päätökset oli aikanaan tehty! Punk-bändi palaa aina rikospaikalle”, nauraa Junnu, ”Bändi veti biisit livenä sisään, ainoastaan laulut ja lisäkitarat nauhoitettiin erikseen.”

Bändin tavoitteena oli tehdä aidosti luomuhenkinen punk-levy ja Junnu pitää lopputulosta onnistuneena. MinäMinä elän -nimiseltä levyltä löytyy 17 suorasukaista punkrallia. ”Huutia saavat rasistit, muuten vaan mulkut, huonot pomot, no oikeastaan ihan kaikki jotka sen ansaitsevat”, valottaa Junnu levyn sisältöä, ”Tiukan julistuksen vastapainona sieltä löytyy myös rakkausrokkia biiseistä Lainaa mulle mutsias ja Rakastan mua.”

”Elämä lyhyt, Väisänen pitkä, 

eli tehdään hommat alusta loppuun itse”

Bändi etsi levylle ulkopuolista julkaisijaa, mutta huonolla menestyksellä: ”ilmeisesti kiinnostusta ei ollut, kun ei mitään vastauksia kyselyihimme saatu. Siksi ajateltiin että elämä lyhyt, Väisänen pitkä, eli tehdään hommat alusta loppuun itse, eikä jäädä tuleen makaamaan”. Levyn julkaistaan aluksi ainoastaan digitaalisesti. Bändi katsoo myöhemmin, josko siitä tehtäisiin myös cd-painos, toivottavasti tehdään. Julkaisuajankohdaksi Junnu arvioi touko-kesäkuun vaihdetta. Biiseihin voi etukäteen tutustua MinäMinän Soundcloud-profiilissa, josta löytyy kuusi levylle tulevaa biisiä. Käykääpä kuuntelemassa täältä.

 

Kävijälaskuri