www.ramopunk.com

MinäMinä

MinäMinä -etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 7.6.13:

Killer Records julkaisee MinäMinän levyn

Killer julkaisee MinäMinän debyytti-levyn. Levy julkaistiin jo Spotifyssa ja ihan oikea äänilevy on pian tulossa myös cd-formaatissa.

"Omakustanne-projekti persiilleen"

Huhtikuun alussa Ramopunk-uutiset vielä uutisoi, että MinäMinä on tekemässä omakustannejulkaisua, mutta tilanne muuttui pian uutisen jälkeen: "Pari päivää sen uutisen julkaisemisen jälkeen Killer Ramilta tuli viestiä, missä hän pahoitteli ettei ollut ehtinyt kuuntelemaan levyä aiemmin. Tyrkyllä olevan levyn kuunneltuaan hän oli valmis julkaisemaan sen", kertoo Junnu. Killer Recordsin yhteydenotto tuli viime hetkille. "Olisin parin päivän sisään laittanut levyn menemään omakustanteena maailmalle. Onneksi se omakustanneprojektikin meni tuolleen hienolla tavalla perseelleen!"

”Antaahan se ihan uudenlaista itsevarmuutta tähän tekemiseen, kun takana on musiikkiimme uskovan levy-yhtiön tuki. Nyt me saatiin se haluamamme digijakelu, sekä vielä cd-painoskin levystä. Ollaan kyllä todella tyytyväisiä, että asiat meni näin hyvin”, Hehkuttaa Junnu, ”Killer Recordsin rohkeutta arvostan todella paljon. Harva uskaltautuisi julkaisemaan levyä bändiltä joka on ollut kasassa vuoden, ja sopimuksen tekohetkeen mennessä tehnyt yhden ainoan keikan!

Ihan demon perusteella ei Ramikaan liene päätöstä tehnyt, sillä hän oli itse todistamassa MinäMinän ensimmäistä keikkaa, jossa bändi myös esitti levylle päätyneitä biisejä. "Olisiko se liverykäisy sitten tehnyt niin hyvän vaikutuksen, että sopimus syntyi?", Junnu miettii. "Mene ja tiedä, mutta onnesta soikeena ja innosta piukeena tässä on kyllä syytä olla." 

Lue myös:

Äänekosken kaupunkisanomat kirjoitti MinäMinästä artikkelissa Suolahden uusi punkilmiö suuren yleisön kuunneltavaksi. Juttu on luettavissa täällä. (7.6.13, 10.6.13)

Ramopunk-uutiset 7.7.13:

Killer Recordsilta levyjulkaisuja ramopiknikille:

MinäMinä ja Pilluralli

Killer Recordsilta tulee 19. heinäkuuta, eli sopivasti Hummeripoika Rockin ja Ramopunk-piknikin viikonloppuun julkaisuun Tapion raunioille syntyneen uuden suolahtelaisyhtyeen MinäMinän debyyttijulkaisu Minä elän cd. 

Toinen samaan ajankohtaan julkaisuun tuleva levy on Pillurallin Konetta vastaan cd-single. Konetta vastaan pääsi Ramoviisut 2013 -finaaliin, mutta bändi ei valitettavasti päässyt osallistumaan itse loppukilpailuun.

MinäMinän cd:n hinta postikuluineen on 12 euroa ja Pillurallin singlen 3,5 euroa. Ennakkoon levyjä voi tilailla osoitteesta kilrec(at)luukku.com. Molempia voi osataa myös Ramopunk-piknikillä. (7.7.13)

 

Kävijälaskuri