Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Factory, Helsinki 30.9.05

Häiriköt

& Stranded

Factoryssä oli paljon jengiä ja hyvä meininki.

Erkko (Häiriköt)

Maukka Häirikkö:

Että tällä tavalla sitä on eletty...

"Kallio stand up! It's your boy, MauMau! Homman nimi on sunnuntai, kello on 09:21 ja darran laatu on ihmeen mieto parin päivän retkuilun jälkeen. 

Perjantain keikkapäivä lähti liikkeelle jo puolen päivän pintaan, kun menin steissille tapaamaan Jussia ja Pasia. Olivat eksyneet samaan junaan. Pasi häipyi bisneksille ja meixit lähti Jussin kanssa kohti Kallio-Cityä. Kaupasta lähti mukaan runsas määrä bisseä ja ruokaa ja kämpillä kokki 666 a.k.a MauMau the Hulk taikoi semmoisen kanarisoton, että sitä taivasteltiin vielä seuraavana päivänäkin.

Tsekattiin Jussin kanssa uusia Give 'Em The Boot ja Madventures-DVD:tä, jotka ovat täyttä kuumotusta kumpikin. Kuuden pintaan oltiinkin jo Kaapelilla roudaamassa. Kamat taksiin ja nokka kohti Factorya. Meixille napsahti lipunmyyntipassailu-nakki, mikä sujuikin yllättävän rattoisasti Inkan ja Jussin kera. DJ-hommista vastasi Lepran Tornado/Kallion Torpedo ja soundtrackinä oli mm: Rancid, The Transplants, Jay-Z, Mad Sin etc. Alkuilta näytti todella pahalta. Paikalla oli vain muutamia ihmisiä, ja nekin häipyivät paikalta jo hyvissä ajoin. Kymmenen pintaan porukkaa rupesi kumminkin valumaan sisään laumoittain. Loppujen lopuksi paikka oli aivan täynnä. 

Stranded aloitti klo 23:00 pintaan ja soitti noin 45min mittaisen tiukan setin. Jengi olikin hyvin lämmiteltyä ja meikäläiset hyppäsivät lauteille keskiyön paikkeilla. Vedettiin ihan helvetin tiukka setti! Energiat olivat kohdallaan ja biisilista oli harvinaisen onnistunut. Mun mielestä yksi meidän parhaista keikoista. Soitettiin myös yksi uusi biisi Elämä on kovaa ja musta tuntuu että siitä tulee rapea keikkasuosikki. 

Setin jälkeen kaljan kittaus lähti todella käyntiin ja jatkoille lähdettiin Kallion lahjaan baarielämälle, eli Städäriin! Ensimmäinen taksi johon yritettiin, kieltäytyi ottamasta meitä kyytiin! Äijä sanoi että ei käy, ja ikkuna meni kiinni! Städärissä olikin vino pino tuttuja ja musiikki aitoon Städäri-tyyliin luokattoman paskaa. Valomerkin jälkeen tie vei meikän luo ja paikalla olivat Hallu, Riina, Jussi ja mä. Kanarisoton jämät jaettiin kristillisesti tasan ja kukkoviinaa juotiin desin mittamukista. Hyvin nokkii! Me lähdettiin Hallun kanssa vielä toisiin bailuihin Vaasankadulla ja kämpillä oltiin back joskus klo 05:00..... Muutaman tunnin yöunien jälkeen lähdettiin hakemaan pizzaa & bisseä ja määränpäänä oli legendaarinen kuosituspaikka koulunpiha! Siitä lähti käyntiin lauantain pitkä ja kuumottava kuositusvalssi, mutta se onkin sitten ihan toinen tarina.......... Mä meen nyt goisimaan! Kiitokset kaikille paikalla olleille! 'Till next time! Cheers!"

Maukka (Häiriköt)

 häiriköt häiriköi näin:

Korkeajännitys
Mä haluun jotain toimintaa
Mä haluun tulla kondikseen
Come on
Honkanummen hautausmaa
Rokataan
Elämä on kovaa
Käsikranu
Jotain johon voi luottaa
Perjantai 13.
Kyl' mä oon kylmä
Elämä jatkuu
Tehkää mulle lobotomia
(Mä en haluu olla) nörtti
Mä vaan haluun tehdä) Jotain nastaa
Mä haluun ulos tästä universumista

encore:

Pää räjähtää
Joey ja DeeDee
Liimaa Liimaa

2. encore:

Me halutaan radioon

Magnum44