Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Semifinal, Helsinki 3.9.05

Rehtorit ja Problems

Rehtorit ja Problems Semissä 3.9.

Rehtorit keikkailivat Problemsin kanssa Semifinalissa Helsingissä 3.9.05. Rehtori Mikkola kertoo illasta näin:

Meininki oli mahtava ainakin henkilökohtaisella tasolla ja kyllähän nuo muutkin tuntuivat kovasti olevan hyvällä tuulella keikan jälkeen. Siis muut Rehtorit ja myöskin yleisö, jota oli paikalla varsin mukavasti, vaikka ihan täysi ei tupa ollutkaan. Mikko oli kuulemma flunssassa tai jotain, mutta ei sitä kyllä meikäläisen aisteilla soitosta huomannut. Hyvin kulki. Heko viuhtoi minkä jaksoi ja välillä vähän enemmänkin ja Rehtori Reponen Jr. lauloi ja soitti antaumuksella ja sai kovasti kehuja siitä hyvästä.

Setti oli onnistuneen railakas ja uusia biisejä oli erityisen mukava soittaa. Uusia biisejä alkaakin olla kasassa jo melko iso läjä, joten keikoillakin niitä varmasti tullaan lähitulevaisuudessa soittamaan enemmänkin.

Problems? meni puoliksi ohi meikäläiseltä, kun oli niin pahasti keikan jälkimainingeissa, mutta näkemäni ja kuulemani perusteella bändi on hyvässä vedossa. Soittivat ainakin seuraavat kappaleet: Katupoikien laulu, Kuuma rakkaus, Ei tää lama päähän käy, Haaveilla vain tähtiin ja Maanantaina.

Rehtori Mikkola (Rehtorit)

Reksit soitti näin:

Punk Rock
  Kevättä rannassa
  Poliisi on sankari
  Surf tyttö
  Selvää jälkeä
  Tiedän kaiken
  Aika kohauttaa olkiaan
  Spectorin tytöt
  Klassista musiikkia
Muistokirjoitus
3 x 1 x 2,40
Leena tahtoo kiljua
Uimavalvoja
Aikaa on todella vähän
Ikuisesti teini-ikäinen
Nuorempi kuin koskaan
encore:
Maailman huonoin TV