Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Kaapelitehdas, Helsinki 8.10.05

Rehtorit 

ja 

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit

Rehtorit ja Liskomäet Kaapelitehtaalla

Rehtorit ja Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit keikkailivat Helsingin Kaapelitehtaalla  8.10. Rehtorit Mikkola ja Heko, sekä Kimmo Liskomäki kertoivat keikasta näin:

Kaapelitehtaan keikka oli vaikeuksien kautta voittoon tyyppinen.

Soittotila oli todella pahasti kaikuva sali, jota miksaaja varmasti vihasi ihan täysillä ja aloitusaikakin venähti jonnekin yhden hujakoille, joten hieman alkoi olla paras puhti pois niin bändistä kuin yleisöstäkin.

Kun yleisö ei näyttänyt jaksavan tulla lavan lähettyville seisomaan ja pällistelemään, pyysimme porukkaa ottamaan pöydät ja tuolit salin perältä lähemmäs lavaa. Näin myös tapahtui, eikä tarvinnut kivilattialle esiintyä. Harvoin on tanssilattialla nähty niin paljon jalkoja, siis tuolin jalkoja. Setti vedettiin kunnialla läpi, vaikka ainakin meikäläinen alkoi olla keikan aikana jo melko absurdissa mielentilassa, ja loppujen lopuksi hommasta jäi hyvät fiilikset.

Rehtori Mikkola (Rehtorit)

Hankala tila, hankala tilanne, väki tuli myöhään eikä iltaa ei oltu suunniteltu.. Totuuden nimessä on sanottava, että kamat oli kyllä hyvät. Rehtorit A) sääti lavavalot B) sytytti ja sääti salivalot C) siirrätti pöydät. Kyllähän se siitä sitten lähti! 

KILIPIKA:n setistä jäi erityisesti mieleen biisi, jossa lauletaan jotain "en ikinä enää syö jäätelöä". Ihan huippua!

Uni, tuo ajankäytön joutomaa, jossa ei TAPAHDU mitään!

Rehtori Heko (Rehtorit)

Kaakelitehtaalla kaikuu ja katto korkealla. Olipahan kerrankin kaikille osapuolille riittävästi tilaa ja mainiot olosuhteet viereisiin pöytiin huutelemiselle. Loppujen lopuksi ihan mukavat iltamat kuitenkin. Iso Jarnoldin kurkku oli lauantaina kansanomaisesti sanottuna ”vielä enemmän ihan sairaan paskana”, mutta keikka oli siitä huolimatta onnistunut suoritus koko ryhmältä.

Illan aikana pääsimme Tee Tee Saaren kanssa levittämään kalsari-missiotamme YleX:n Salibrandy-ohjelman haastattelussa. Tietoisku valtakunnallisella radiokanavalla on aina merkittävä saavutus taistelussa palelemista vastaan.

Rehtorit oli loistava molempina iltoina. Entiset solistit olivat vähintäänkin miehiä paikallaan, mutta Sanna on kingi. Oikeastaan toivoisin, että seuraavalle levylle tulisi uusi versio jostakin vanhasta kappaleesta. Kaapelitehtaalla seurasin kädet taskussa valojen virittelyä ja täytyy sanoa, että orkesteri hallitsee suvereenisesti myös mekaniikan ja valotekniikan suomat mahdollisuudet.

Henkilökohtaisesti täytyy kuitenkin sanoa, että illan parasta antia oli Iso Jarnoldin ja Tee Tee Saaren esittämä liikuttava talkshow autoni takapenkillä kello 02.30. Sisältö jääköön tietoturvallisuussyistä julkaisematta.

Kimmo Liskomäki (Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit)

Liskomäet soitti Kaapelitehtaalla näin:

Sankari duunissa

Mä haluan olla koira

Kengännauhat liian tiukalla

Krematorioon

Luodinkestävä poikaystävä

Jäätelöauto

Heidi on hermoraunio

Mä en enää kaipaa sua

Koulun penkille

Motorheadin Lemmy

Pitkät kalsarikännit

...ja Rehtorit näin:

Punk Rock
Poliisi on sankari
Surftyttö
Selvää jälkeä
Ikuisesti teini-ikäinen
Spectorin tytöt
Muistokirjoitus
Klassista musiikkia
3 x 1  x 2,40
Nuorempi kuin koskaan
Uimavalvoja
Aikaa on todella vähän
encore:

13. Maailman huonoin TV