Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Bar 45 Special, Oulu 9.6.06.

Häiriköt, Kretiinit & Real Vacation

Bar Koodi, Kemi 10.6.06

Häiriköt, Kretiinit, Real Vacation & Onnellinen perhe

         

Häiriköt (kuva: Sami Kretiini)

Häiriköt, Kretiinit & co. Oulussa ja Kemissä

9.6.06 Häiriköt, Kretiinit ja Real Vacation soittivat Oulun 45 Specialissa ja seuraavana päivänä bändit keikkailivat Ratsiaa coveroineella Onnellisella perheellä vahvistettuna Kemin Bar Koodissa...

JP Kretiini:

Nasta viikonloppu

Oli kyllä nasta viikonloppu. Vittumaista järjestää keikkoja kun aina pelkää, että jokin menee vituiks. Ei tällä kertaa menny. Yleisöä tosin ois voinu olla enemmän kummaskin paikassa. Keikka paikkana Oulussa toimi siis 45 Special joka mielestäni on hyvä keikka paikka. Sounditkin on hyvät, koska ei
ainakaan keikan aikana tullut mieleen, että jokin soitin ei kuulu. Kiitos miksaajalle.

Oulussa oli ihan ok meininki vaikka porukka tuli aika myöhään. Kretiinit aloitti veivaamisen ensimmäisenä. Nopeasti soitettiin keikka läpi, ihan ok keikka oli. Hieman oli keikka hakuisessa koska
Kretiinien edellinen keikka oli ollut tammikuussa. 

Seukkina lavalle nousi Häiriköt. Tältä illalta odotin eniten kyllä Häiriköitten keikkaa, koska oli
liian pitkä aika viime keikasta. Yleisöäkin oli tullut hieman lisää ja saatiin pokoilut aikaan. Vimppa esiintyjä oli siis Real Vacation, loistavastihan te vedätte, niinkuin aina. Oulu meni ihan kuin suunniteltiin.
Lauantai päivä meni Oulussa kiertelemässä ja puistossa istumiseen. Roudaamaan päästiin vasta klo 15.00. Nähtiin myös Voi Voi-auto. Siistä autosta ei kuulunut muutakuin; "Voi Voi, oot joutunut huomaamaan..."

Kun perseet oli saatu Kemiin, edessähän oli tietty roudaus. Roudaamisen jälkeen saunaa ja makkaraa. Oli mukava taas soitella kotiyleisölle vaikkakin Bar Koodiin odotin enemmän yleisöä paikalle, koska yleensä RockFutisillat ovat tupaten täynnä. Tosin ei lauantaina seinille silti soitettu. Kesäpaikan
Hullun Myllyn avajaiset varmaan vähän sotki tilannetta. Irina siellä esiintyi ja paikka oli aivan täynnä. Paljohan sinne mahtuisi ihmisiä... noin 700-1000?

Kretiinit aloitti taas soittamisen ja nyt jo kulki soittaminen, tyyliin Jyväskylän keikka Onni on Ramones. Kova. RockFutisjoukkue oli voittanut Oulussa lauantaina rantajalkapallo kisat joten oli myös ihan mukava viilis soittaa biisi RockFutisKemi. Rumpujen kääntö ja lavalle Real Vacation.
Loistava keikka taas. Häiriköt Realin jälkeen ja pokoiluakin saatiin aikaiseksi. Näin ja kuulin porukkan ihailleen Maukan soittamista. Vimppana bändinä Onnellinen perhe plays Ratsia. Oli mukava kuulla Ratsian biisejä. Elämän sykettä tarvitaan.

Kiitokset Häiriköille, Real Vacation ym. orkanisaatioille viikonlopusta,porukkaa kun olisi ollut 100 000 niin hyvä juttu. Otetaan kyllä uusiksi, halusitta tai ette!

JP Kretiini

Kretiinit (kuva: Mikko Linke)

 Tattista vaan muistorikkaasta illasta

Oulusssa oli nasta meininki. Tosin olishan väkeä yläkertaan mahtunu enemmänki. Kretiinien aloitusta seurasi vajaat 40 henkilöä. Lupauksia antava esitys pojilla. Pikkusen kun tulee rutiinia ja itseluottamusta niin a vot! Häiriköt soitti tokana ja väkeäkin saapui lisää. Hyvä meininki ja soitto svengasi luotijunan lailla. Real Vacation oli itelle uusi miellyttävä tuttavuus. Erkko ja Jari! Tattista vaan muistorikkaasta illasta. Nythän se tiedetään miksi muusikko nauttii kiertueella iltaoluen: "I hate to be alone...but I like it..."

Jeke&Juke, Ramopunk-vieraskirja 11.6.06

         

Real Vacation (kuva: Sami Kretiini)

J.J. Huotari:

Intro, outro ja tykitys väliin!

Keikat uppos (taas) niinku kuuma veitsi voihin. Puol 10 aikaan paikalla oli pari maxanutta ja ekan bändin pitäis alottaa 22.15.Pikkuhiljaa saliin alko valuun rokkidiggareita.

Soitettiin Oulun 45 speciaalin yläkerrassa, jossa kaikki toimii aina kuin rasvattu... on kunnon PA:t, mixaajat jne...(juomat). Olin päättäny ,et soitetaan vikana kun kerran roudattiin backlinekin paikalle omin voimin... ja mitä pitemmälle ilta etenee sen enemmän väkee, he hee...ei vaan saatiin tehtyy soundtsekit alta vex.. ha haa.

Kun Kretiinit ja Häiriköt oli klaaranneet settinsä läpi ,pantiin intro soimaan (Halloween Main Title). Jatkoa seuras...vitun kova keikka... nooh millonka se yleisö ei ois meistä tykänny (hirveetä omaa kehua), mut minkäs teet? Yleisö lujaa mukana,11-biisiä ja stop!

Kuinka ollakkaan ,ei muuta ku takas lavalle(hirveetä huutoo)...soitettiin kax biisiä ja outro soimaan. (Poltergeist leffan tunnari-lallatus ,jossa lopussa tulee vitun pirullista naurua). Kuunnelkaapa tuo intro, outro ja tykitys väliin! Se on täydellistä...voooaaah!

Sitten nappaan drinksuja jne...ja tiuhaan.Valomerkki tulee ja porukka seisoo baarin edessä(typical night out). On meitä rokkipoikia ja meitin lahkeissa roikkuvia?...he heehee... huh huh olipa jatkot, muistikuva (last) klo9.30 viimeinen olut! Älkääkä kysykö missäpäin Ouluu olin.

Puuuh...äääh...sama päivä. Roudaus klo 15 ja kohti Kemiä (siis tieten vuorokausi ja päivä vaihtu, hmmm Häirköiden keikan aikana). Hirvee kanuuna iskee meitsille, mut mehän tääl pohjosessa kestetään,v aikka kirveitä satas. Ei mitn loivennuxia. Soittojärjestystä muutetaan hiukan... jotta päästään bilettään aikasemmin.10-biisiä, pääosin tulevan levyn matskua ja pakolliset Dirty 6 ja Wasted. Keikat ohi, kamat autoon. Mä jään nappaan muutaman neuvoa-antavan, muut pelimannit häipyny (vain kerma jää...ou jäää).

Häiriköt lähti ajaan kohti Hesaa yön pikkutunneilla. Hulluja nuo Roomalaiset!
But, now I pay the price....äääähhhhh.

J.J. Huotari (Real Vacation)

 

Biisilistat:

Oulussa soitettiin näin:

Kretiinit:

Basisti
Vahingoniloinen
Nuoriso-Ohjaaja
Paska Mäihä
Kuva olis kiva
Humalassa kouluun
Aivot narikassa
Bodarit
Jippijaijee
Mua ei kiinnosta
Kun mä en soita
RockFutisKemi
Liikennepuistoon
Järvinen
Huoleton elämä
Eka kerta

Real Vacation:

I don't give a fuck about that
Dance
Family entertainment
Hate to be alone
I'm gonna find you anyway
 Kid's are Rock'n'Roll
Special one
Bad dreams
Broken...
Dirty6
Wasted
Encore:

You blew it

An awful crime

Häiriköt:

???

...ja Kemissä soitettiin näin:

Onnellinen perhe:

???

Kretiinit:

Basisti
Vahingoniloinen
Nuoriso-Ohjaaja
Paska Mäihä
Kuva olis kiva
Humalassa kouluun
Aivot narikassa
Bodarit
Jippijaijee
Mua ei kiinnosta
Kun mä en soita
RockFutisKemi
Liikennepuistoon
Järvinen
Huoleton elämä
Eka kerta

Real Vacation:

Dance
I don't give a fuck.....
Don't waste my time
El perro
Saturday night leftovers
Cut the crap
Kid's are R....
Special one
Dirty6
Wasted

Häiriköt:

???