Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Old skool Lesson 2. Vastavirta-klubi, Tampere 6.10.07

Blitzkrieg Boys ja Tampere No Stars

Old skool Lesson 2 - Vastavirta Tampere 06.10.07

Blitzkrieg Boys ja Tampere No Stars, jossa soittaa erinäisissä punk/rock/hc-bändeissä kolunneita Tampereen soittajia keikkailivat Old Skool Lesson 2 -tapahtumassa Vastavirta-klubilla Tampereella. Laulajina Tampere No Starsissa olivat Joey Luumäki, Häkli (Vandaalit) ja Sanna (Rehtorit). Hartza kommentoi iltaa lyhyesti näin: "Paikalla olleista: Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa.... Poissa olleille: X-Ray Spexin biisin sanoin Sannan äänellä: Oh Bondage UP YOURS!"

Joey Luumäki:

Old Skool Lesson 2

Kari Larmila järkkäsi Old Skool Lesson 2:n Tampereen Vastavirtaklubissa 06.10.2007. Kolmen vierailevan "hesalaisen" kätkättäjän takana soitti Tampere No Stars -kokoonpano, johon kuuluu alan miehiä Mansesta ja jopa Pispalasta. Lämppärinä toimi pätevään tapaansa Blitzkrieg Boys.

Sanna vetäisi ekan No Stars -setin, ja hyvin meni. On se vaan aikamoinen kuningatar. Lievästä kurkkuvaivastaan huolimatta täysillä keuhkonneen Sannan asenne oli ja on palkitsemisen arvoinen.

Toisena tempaisi Vandaalien laulaja Häkli, joka on melko punk, vaikka onkin nykyään seurapiirilisko. Keikan jälkeisenä päivänä Häkli oli lähdössä radioaseman risteilylle jakamaan iskelmäpalkintoja tai jotain - tunti töitä, vuorokausi röpötystä.

Keikka-auton kuski Joey esiintyi viimeisenä, melko myöhään. Kurkku meni asiaankuuluvasti ruvelle, kuulut punk-laulajat kun tyypillisesti olivat tenoreita ja Joey ei. Setin kruunasi Karanteenin Antti-biisi duettona Karanteenin Haten kanssa. Hate duetoi myös encorena esitetyn Onnellisen
perheen
. Kiitos Hatelle!

Automatkoilla kuunneltiin ja osin yhteislaulettiin Demented Are Go'ta, Monty Pythonia ja Lene Lovichia. Matkat sujuivat mukavasti, vaikka Häkli piti vähän väliä käyttää alkoholiliikkeessä, tupakkakaupassa, pissalla, käsienpesulla ja tupakalla.

Perinteiseen punk-tapaan yleisöä olisi VVK:ssa saanut olla enemmänkin. Mainio juttu kuitenkin, ettei yleisö yltynyt syljeksimään esiintyjien päälle. Vastavirtaklubi on oiva keikkapaikka.

Lesson 2, Part 2 on Stadin Kuudennessa linjassa 30.10.2007, siellä lienee kutakuinkin sama ohjelmisto.

Joey Luumäki

Biisilistoja:

Sanna:
Ever Fallen In Love With Someone...
Garageland
Career Opportunities
Flying Saucers Attack
Hei hei hei
The Hunt
Angelfuck
Attitude
Oh Bondage! Up Yours

Häkli:

Joey Luumäki: En nyt muista mitä Häkli vetäisi, mutta jokusen Clashin (London Calling ym.) ja

Vandaaleita ainakin (Etsin ja tuhoan ym.), sekä Blondien Hanging On The Telephonen. Cool!

Joey Luumäki:

Kaljupäinen gangsteri
Vihaan John Travoltaa
Ei oo järkee mennä armeijaan
Orja
Denise
Germ Free Adolescent
Bodies
Seventeen
Kill the Poor
I'm Cramped
Antti -
Feat. Hate Konttinen (Karanteeni)

Kaikki:

Onnellinen perhe