www.ramopunk.com

Ramopunkit keikoilla

Ramopunkit Puustockissa 2007

Juva 20.-21.7.07

Takaisin Puustockin -keikkaraportin etusivulle

Markus Kuokkanen Länsi-Savo 21.7.07

Verenpärskeinen alkurysäys

(Otteita artikkelista)

Kuvat: M!ka

Häiriköt pääsi 21.7.07 Länsi-Savo -lehden kanteen Puustockin keikkansa ansiosta. Artikkelin kirjoittanut toimittaja Markus Kuokkanen oli samalla aaltopituudella bändin kanssa ja osasi pätevästi  tiivistää  Häiriköiden biisien teemoja.

Pikkumokakin artikkeliin oli livahtanut, sillä siitä huolimatta, että toimittaja kirjoitti bändin jäsenten nimet huolella muistiin, oli Häiriköiden rumpali Maukka muuttunut artikkelissa Markuksi. Vaan mitäpä tuosta. Ei nimi miestä pahenna ...eikä naistakaan, sillä Markkuhan julistautui artikkelin päätteeksi Suomen parhaaksi naisrumpaliksi.

-M!ka-

 

Länsi-Savon etusivu 21.7.07 (kuva: M!ka).

 

Verenpärskeinen alkurysäys

 

Puustock pärähti perjantaina käyntiin Häiriköiden vimmaisen punkin tahdissa. Yleisön nuoret herrat olivat sonnustautuneet verenpärskeisiin asuihin, teemaan sopivasti. Häiriköiden ralleissa käsiteltiin lobotomiaa ja käsiaseita.

Juvan Puustock pärähti käyntiin energisimmällä mahdollisella tavalla. Avausbändi Häiriköiden keikka alkoi vain 15 minuuttia festivaalin porttien aukeamisen jälkeen, mutta vimmaiset punk-vedot olivat sen verran reipasta alkuverryttelyä, että alkukankeudesta ei ollut tietoakaan.

Viikonlopun kemut alkoivat lobotomiaa, liiman haistelua ja käsiaseita käsittelevien rallien tahtiin. alueen sisälle ehtineet vieraat sukelsivat suoraan tanssivaan ihmismassaan.

- Yllättävän hyvin se meni. Odotettiin neljää ihmistä, mutta tulikin kuusi, vähätteli bändin rumpali Markku keikan jälkeen.

  Häiriköiden niskaan kasasi paineita sekin, että he soittivat ensimmäistä kertaa uuden basistin, Juuson, kanssa.

- Meidän varsinainen basistimme Mikko on Sunrise Avenuen miksaaja, ja kiertää nyt niiden kanssa maailmaa, selittää Häiriköiden laulaja ja kitaristi Erkko.

- Mutta ei jännittänyt yhtään, kiitos Sorbuksen, sanoo Markku heilutellen Sorbus-punaviinipulloa.

”Yllättävän hyvin se meni. Odotettiin neljää ihmistä, mutta tulikin kuusi.”

Häiriköiden Markku

  Festivaalin naiset, lavan kummallakaan puolella, eivät oikein innostuneet Puustockin naisrock-teemasta. Häiriköiden velmut taisivat olla ainoita, jotka innostuivat juhlan teemasta.  - Olen Suomen paras naisrumpali, Markku julisti.

Länsi-Savo 21.7.07 (kuva: M!ka).