Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Blue Pool, Forssa 7.3.08

Häiriköt

+ Stranded ja Wolves

Forssan raitilla

Pienellä varoitusajalla tuli ilmoitus Häiriköt keikasta, mut kun oli automatkan päässä, niin täytyihän
se käydä katsomassa. Osoite vaan netistä ja baanalle. Ennalta oli tietoa, et forssan baarit on maan alla ja paikallinen info tiesi kertoa niitä olevan noin kolme kellareissa. Katu löytyi helposti, mutta paikka olikin sitten vaikeampi. Kolme kertaa sai ajaa kadun läpi ennen kuin havaitsin videovuokraamon keskellä oven, josta raput vei kellariin.

Paikka oli pienehkö ja seinän takana lyötiin palloa koloon siitäkin huolimatta, vaikka bändit soitti.
Lava oli kovin pieni, mut sentään 5cm lattian yläpuolella. Kyllähän siihen trio mahtui, mut ekana soittanut Wolves kärsi ilmiselvästi tilanahtaudesta koska vokalisti joutui välillä poistumaan lavalta ja päänkin joutui raukka laittamaan bassorummun sisään. Reipasta garagepunkrokkia veivasivat ja on sitä paljon pahempaakin nähty.
Niukahko yleisö ei nähnyt asiakseen siirtyä lavan eteen, mut näkihän tuon ihan hyvin taaempaakin.
Stranded oli seuraavana ja nyt sai jo muutaman ihmisen siirtymään lavan edustalle.
Toki biisit on kans vähän vieraita, kun  ei montaakaan voi levyltä kuulla, mut ihan perusvetoa tuli ja onkohan muka biisejä niin vähän, tai jostain syystä kuitenkin loppuun tuli pari Ganes-viisua.
Saundit oli mielestäni hyvät koko illan ja ilmeisesti pa oli kiinteää mallia, vink vink ketä kiinnostaa.

Häiriköt oli illan viimeinen ja nyt jo huomasi, et bändi oli tunnetuin. Yleisöä kertyi jo varmaan toistakymmentä soiton äärelle ja biisit alkoi rullata kivalla tempolla. Moni näytti viihtyvän ja perussettiä tarjottiin sellaset kolme varttia kai. Encorekin saatiin koska muuan herrasmies sitä niin kauniisti pyysi. Koska kumpaakaan niistä forssan kahdesra suurimmasta nähtävyydestä ei näkynyt, niin lähdin kotiin.

Rauman Kimmo