Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Night Vaakuna, Mikkeli 20.3.08

Himanes ja Klamydia

14.3.08 Mikkeli, Night Vaakuna

Himanes ja Klamydia Mikkelissä

Saavuimme perjantaina Mikkeliin eri kyydeillä ja teimme soundcheckin ennen Klamydiaa. Checkin jälkeen pääsimme nauttimaan Fransmannin hyvistä ruuista, pihvit sulivat vatsassa pitkään!

Meidän keikka alkoi klo 23. Ennen keikkaa nautiskelimme paikan tarjoamista juomista ja turisimme Klamydian teknikkojen kanssa. Porukkaa oli tullut jo ennen Himanesin vetoa paikalle kiitettävästi, ennakkoliput oli myyty loppuun jo hyvissä ajoin ennen keikkaa. Sitten kun tulimme lavalle ja hyrskäytimme ekan biisin käyntiin, huomasimme, että yleisöllä oli heti hyvä meininki päällä. Tuttuja oli tullut paikalle todella mukavasti, Haukivuoren poppoo oli siis jälleen kerran täyden kympin arvoinen! Soitimme n. 35 minuutin setin, joka koostui bändin koko uran varrelta koostuvista biiseistä.

Klamydian setin kuuntelimme backstagen puolelta, jossain vaiheessa oli tosin pakko mennä haistelemaan, millaisia nostalgisia väreitä jäbät saavat vielä aikaan. Keikkojen jälkeen turisimme pitkään koko poppoon voimin ja hauska oli jälleennäkeminen! Kiitos Night Vaakuna, loistava meno, soundit ja henkilökunta!

Aki Himane (Himanes)