Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Monttu , Pori 29.8.08

The Tarjas

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit

Sisällysluettelo:

Jonnan keikkaraportti: Tarjasin levynjulkaisubileet

Mr. Ramonen keikkakommenttia

Kimmo Liskomäen kommentteja

Tarjasin Veskun kommentteja

Molempien bändien biisilistat

 

Jonna:

Tarjasin levynjulkaisubileet

Päästiin perjantaina juhlimaan The Tarjasin esikoisen syntymää Montussa vihdoinkin. Levy siis julkaistiin kahtena painoksena, 12" vinyylinä (on muuten komia!) ja Morjekords julkaisi sen sitten myös cd-versiona. Levy saapuikin vain muutamia päiviä ennen varsinaisia julkkareita, mutta ehti kuitenkin.

Montussa oli melko paljon porukkaa paikalla kun sinne asti päästiin. Melkein heti alkoikin jo Liskomäjet soitella. Itse en ehtinyt juurikaan keikkaa seurata, joten en osaa siitä sen enempää kertoa. Toivottavasti Liskoilla oli mukava Porissa kuitenkin. Oli siinä kaikenlaista hässäkkää alussa. Yli-innokas portsari hieman aiheutti päänvaivaa muutamalle vieraalle, mutta siitäkin selvittiin.

Hieman jännitti enemmän kun yleensä Tarjas veto, koska tuo meijän Masa rumpali oli melkoisessa kuumeessa vielä edellisenä päivänä ja ilmeisesti vielä kyseisenä iltanakin kuumetta oli. Suunnitelma pojilla oli vetää biisit ripeästi putkeen, mutta pieniä hengähdystaukoja piti pitää. Hyvin meni keikka joka tapauksessa ja ei Masan kuumetta kyllä edes huomannut. Hyvin paukutti. Ja hyvin meni keikka noin muutenkin, oli mukavan energinen veto ja jengiä oli hyvin lavan edessä. Melkein jo tunkua. Encore kuultiin heti varsinaisen setin jälkeen, turhaan sitä lavalta kampeamaan pois kun porukka huusi lavalle jo ennen kuin oli pojat ehtinyt poistua. Petra hei on kyllä keikkojen huipuin biisi. Hyvin aina jengi mukana siinä ja saa aikaan kyllä hilpeyttä joka kerta. Mukava oli huomata, että oli tullut porukkaa pidemmältä asti juhlimaan uutta levyä. Kiitos vaan kaikille.

Ilta meni taas liian nopeasti ja kohta huomasinkin, että baari menee kiinni ja tassuttelin kohti kotia.

Tarjas levynjulkaisukeikalla (kuvat: Mr. Ramone).

Basisti Timo 30v

Seuraavana päivänä piti sitten jaksaa vielä juhlia beisisti Timon kolmikymppisiä ja oli kyllä hauskin Tarjas keikka koskaan. Tosin ihan hyvä että se tapahtui yksityistilaisuudessa. Oli melko paljon bluesöljyä nauttinut itse kukin ja melko spektaakkeli oli, mutta eikö se ole päasia että on kivaa? Kuultiin Onnellista perhettä ja Undertonesia ja mitäs vielä? Välillä bassolla ja välillä ilman. Välillä joku kutsuvieraista tuli laulamaan ja välillä joku jopa soitti yleisöstä käsin. Onnea vaan vielä kerran Timolle ja kiitos hienoista juhlista. Tästä on hyvä jatkaa ja seuraavaksi Kuopioon sitten katsomaan miltä syksy näyttää Savossa.

Jonna

 

Mr. Ramone:

Pakkohan Monttuun oli mennä

Odotin innolla perjantain keikkaa. Tosin tunnelmaa vähän laski se, että tulin kipeäksi juuri torstaina. Mutta pakkohan tuonne Monttuun oli silti mennä, vaikka en ihmisten kanssa jaksanutkaan paljoa keskustella kuumeen vuoksi. Liskomäet näin ensimmäistä kertaa livenä. Aivan mahtava livebändi. Yleisö oli kyllä harmittavan vaisua Liskomäkien keikan aikana. Seuraavaksi olikin The Tarjasin aika astua lavalle. Yleisön määrä veti ainakin minut suorastaan sanattomaksi, kun ottaa huomioon, että kyseessä on esikoisalbumin julkaisukeikka. Yleisö oli täysillä mukana koko keikan ajan. Tarjasin keikan jälkeen olikin sitten aika lähteä linja-autoasemalle odottelemaan bussia.

Mr. Ramone

 

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit (kuva: Mr Ramone).

Kimmo Liskomäki:

Tätä on punk

Tätä on punk:

1. Perheautolla keikkapaikalle.
2. Majoittuminen mukavaan hotelliin.
3. Aamulla ajoissa liikkeelle, koska eräällä yhtyeen jäsenellä on kiire pelaamaan golffia.

Porissa oli mukavaa ja Monttu hieno paikka. Henkilökunta ja tarjoilu saa arvosanan 10.
Ja Tarjasilla oli hieno meininki ja se vinyylikansi todella upea.

Kimmo Liskomäki (Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit)

 

Vesku Tarja (kuva Mr. Ramone).

Vesku:

Meni yli odotusten

"Levynjulkkarikeikka meni yli odotusten, porukkaa oli toista sataa, ja mikä parasta kaikki lähes olivat lavan edustalla hyppimässä ja huutamassa kertosäkeet mukana. Ison maailman meininkiä. paljon oli tuttuja ystäviä ja kavereita mutta myös vähintään yhtä paljon uusia The Tarjas -faneja mukana. Kiitos kaikille yleisössä ja Liskomäille keikasta. Levyä meni ilmeisesti hyvin kaupaksi ja kehua on tullut paljon. Tästä on hyvä jatkaa."

Vesku (The Tarjas)

  

Näin soiteltiin:

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit:

Pitkät kalsarikännit
Mä haluan olla koira
Krematorioon
Luodinkestävä poikaystävä
Koulun penkille
Mä en enää kaipaa sua
Kropassa karvoja
Teiden ritari
Elämää
Mä en halua nähdä sua enää ikinä
Sä et saa mua kii
Heidi on hermoraunio
Sankari duunissa
Mä haisen rock`n`rollille
Motorheadin Lemmy

The Tarjas:

Sinä Hullu
Siistit nuoret
Kake Randelin
Punkrock Prinsessa
Enää ikinä
040708
Herään Kesään
Petra Hei
Juoppokuutio
Aamukuus
Kesä Kuuma
Pilvipää
R.A.M.O.N.E.S
encore:
Karpon Hannu mun tyttöni vei

"Timon kolmekymppisillä biisilista oli muuten sama, mutta lisäksi Ne Luumäet -yhtyeen Onnellinen Perhe ja Undertonesin Teenage Kicks."

Jonna

 

Kävijälaskuri