Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Sadonkorjuujuhla, Nastola 27.9.08

Himanes

Riku Himanen:

Sadonkorjuujuhlassa Nastolassa

Meitä kysyttiin Nastolan Uudenkylän Seurantalolle soittamaan. Tapahtuma kulki nimellä Sadonkorjuujuhla, mutta samalla oli tarkoitus juhlia kesällä vihittyä hääparia, isäntä ilmeisesti tykkää alan musiikista. Varsinainen Himanes-show oli kuulemma yllätys hääparilla. Paikka oli varsin upee työväentalo-tyyppinen vanha puutalo, joka oli rempattu hienoon kuntoon, lämpöäkin sisätiloissa piisasi ihan nykyaikaisella tavalla, toisin kuin ehkä monessa muussa vastaavassa talossa. Tunnelma oli erittäin rento, meidät otettiin sillein vastaan heti tullessa, että tässä on keikkapalkka, ottakaa heti, ettei häviä, syökää ja juokaa niin paljon kun maistuu, siellä on tarjoilupöydässä mm. kokonainen sika.

Kaksi settiä soitettiin, talon antimia välillä maistellen. Yleisössä meno äityi välillä aika reippaaksi tanssahteluksi ja pogoiluksi pitkin salin lattiaa. Muutenkin yleisö oli hienosti mukana. Pientä speciaalikin oli luvassa, mm "Onnittelulaulu", Kylä kuolee ilman rumpuja ja triona, pitkät (huonot) välispiikit, Energia on A ja O, säätämistä yms.

Puolet bändistä joutui jäämään yöks...Hieno homma, kiitos Sami L. ja juhlaväki, hauskaa oli! Ja vaihteeks vähän erilainen keikka.

Riku Himanen (Himanes)