www.ramopunk.com

Ramoviisut 2008

Converse-kerhon kommentteja

Takaisin Ramoviisut 2008 -etusivulle

 

Converse-kerhon ja esiintyjien kommentteja:

Kimmo Liskomäki (Converse-kerho)

Rehtori Heko (Converse-kerho)

 

Kimmo Liskomäki (kuva: Jeke).

Kimmo Liskomäki:

Ei ole haikea olo

1. Ei ole haikea olo. Sitä monet kyselivät. Illan aikana ei tuntunut ollenkaan siltä, että tässä ollaan nyt tekemässä Converse-kerhoa viimeistä kertaa…vaikka sanoinkin sen 24  kertaa ja Heko 31 kertaa.  Yöllä kotona tuli mieleen, että oliko kerho-iltoja tosiaankin 14? Aika monta. Ei ollut vieläkään haikea olo. Converse-kerhossa ei haikailla.

2. Converse-kerhon ohjelmistosta haluan nostaa esille Suomen kaupunginteatterin. Se oli sitä kulttuuria. Ehkä SKT olisi voinut esittää päättäjäisissä Täältä tulee yö-klassikon uusintana, mutta ohjelmaa oli perinteisesti taas aivan liikaa.

3. Kiitokset kaikille Converse-kerhoihin osallistuneille orkestereille, henkilöille ja yleisölle. Lähetysaika loppuisi kesken, jos koko kiitoslistan luettelisi, joten tiivistetään vähän: Heko, Anu ja Ville. Eikä unohdeta tiedotuskanavaa Ramopunk.comia. Erityismaininta vielä Kimmolle, Ilpolle ja Riinalle. Oliko niitä tosiaan 14?

4. Converse-kerho teki ilmeisesti tehtävänsä, koska uusia tapahtumia on ilmestynyt keikkalistoille. Ramopunk-piknik, Onni on Ramones, Elämä on punk ja Hartzan syntymäpäivät. Jos nyt tarkkoja ollaan, niin piknik sai alkunsa ennen Converse-kerhoa, mutta ei olla niin tarkkoja.

5. Ramoviisut oli aika pöhkö idea. Se sai alkunsa suurin piirtein näin:

Minä: Mulla olisi sellainen idea, että bändit soittaisi Suomen euroviisukappaleita… niinku sellaiset euroviisu-iltamat.

Heko: Eiku pidetään omat viisuskabat.

Minä: Eiks se ole vähän vaikea toteuttaa?

Heko: Ei

No, ei se ihan helppoakaan ollut, mutta onneksi tehtiin.

6. The Puunenistä voisi tulla jotain, jos alkaisivat tehdä omia kappaleita.

Kimmo Liskomäki  (Converse- kerho)

Rehtori Heko (kuva: Riina).

Rri Heko:

Hyvä me, te ja heh he!

Team Converse tuli, näki ja meni. Täysi tuvallinen ihania ihmisiä, hyvä tiimi ja helppo olo. Siinä viimeinen Converse-kerho pähkinänkuoressa. Oli nii-in helpot valmistelut kun oli ihania ja päteviä vapaaehtoisia. Kiitos!

Oli nii-in hyvät viisut, kun oli hyviä biisejä ja esityksiä. Aplodien osoituksia vielä kerran finalisteille! Ja niiiiiiin hyvää yleisöä kuin C-kerholla ei o kellään muulla 14 kertaa! Parhaat jutut tehdään yhdessä.

Tällästä jäi mieleen:

-Viimeisen tervetulotoivotuksen aikana oli harvinaisen lämmin tunnelma. Jotenkin tuntui, että tänään toimii.

-Liskomäet oli viihdyttävä. Kukaan ei seiso niin kuin Iso-J seisoo. Jopa Roy Orbison vaikuttaa neuroottiselta hosupelleltä Julviksen rinnalla. Ja se lopun hardrockfinaalirevitys oli tyylikkäintä musiikillista kettuilua ikinä! Vuonna -77 tollasen aikana olis alkanu sataa räkää ja partateriä.

-Viisuilijat vetivät hienosti. Takaisin Havannaan ja Gordon Ramsey on pyörinyt päässä aika lailla. Gordonhan alkoi mahtavalla punkhuudolla "NYT ON SOTA!-KOKKISOTA!" ja punchline tuli parin minuutin päästä: "NYT ON RAUHA!-RUOKARAUHA!" Nauratti.

-The Puukädet yllätti itsensäkin. Iloisesti.

Rehtori Heko (Converse- kerho)

 

Kävijälaskuri