Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Pojat ja Eräjärven yleisöä.

Eräpunk!

Pub Eräjärvi, Orivesi  22.8.2008

Debbie - Pojat

 

Debbie (kuva: Paula Laaksonen)

Eräpunk!: 1.erä

Eli, miten kauas pitää lähteä keikalle, ettei ketään tulisi?

Järkkäisinkö  punktapahtuman Oriveden Eräjärvelle. Joo, ei varmaan tule ketään. Vaan toisin kävi: Paikallinen mediajätti puffasi tapahtumaa isosti, joten porukkaa oli paikalla enemmän kuin osasin toivoa. Eikä mitä tahansa tuoppiin tuijottajia, vaan kunnon eturivin pogoilijoita! Myös baarin isäntä ja henkilökunta oli heti juonessa mukana ja  Pub Eräjärvi oli ihan oikeasti hyvä keikkamesta. Debbie oli ihana, ja Pojat veti taas maailman parhaan shown. Tätä pyydettiin lisää ja aivan  varmasti sitä myös saatte. Kiitos kaikille paikalla olleille! Tapaamisiin toka erässä!

Outi (Debbie)

   

Kova meininki

Idis keikan järkkäämiseen syntyi joskus talvella kun kävimme Outin kanssa kattomassa Jahnukaisia Eräjärven baarissa. Paikka tuntui mukavalta, mutta sijaintihan on kulkuyhteyksien kannalta hieman hankala. Eihän sinne ketään tule, tuumasimme. Ja vielä joskus puoli yhdeksän aikaan todella näyttikin siltä. Yhtäkkiä sitä jengiä kuitenkin alkoi valumaan Corolloista, takseista, pusikoista ja ties mistä. Hallu valui paikallisesta yöpymismestasta.
Poikien kanssa vedettiin ensin ja kova meininki oli päällänsä hetimiten. Eräskin paikallinen tyylikkääseen tuulitakkiin sonnustautunut heppu innostui kovin ja oli iloisesti yllättynyt kun joku yhtäkkiä alkaa soittaa "Ramonesia", hänen nuoruutensa suosikkimusaa!
Keikan jälkeen Kaide lähti Samin kanssa ajelemaan takaisin Helsinkiin, pistokeikka Eräjärvelle ja takas. Hatunnoston paikka.
Mulla jatkui urakka vielä Debbien kanssa ja vähän jopa jännitti, että mitenkähän se mahtaa mennä, kun Pojilla oli niin hyvä suksi. Mutta kattia kanssa, Debbiehän rokkasi ja yleisö myös!
Mahtava fiilis ja kiitos kaikille jotka tulivat paikalle, toiset jopa pitkienkin taipaleiden takaa! Eräpunkki kakkonen järkätään varmasti.

Miika (Pojat / Debbie)

Pojat (kuva: Ilpo).

 
  

Näin soiteltiin:

Debbie:

Äkkilähtö

Askeleen edellä

Internetsussu

Kallen kamalat kalapuikot

Syyskuu

Viikon

Nyt mua kiusaa täysikuu

Jotkut pojat

Surfilautta

Pauliina

Kiitti ja moi

Mamman poika

Ei nätti tyttö voi

Ramo-auto

encore:

Suhteellisuusteoria

Debbie ja Joey

Pojat:

Mikko lähtee Kaliforniaan

Mari on forbi

Punkkari

Utajärven yöt

Kylätie

Saatanan Sheena

Ketä sä rakastat

Rauman Kimmon juhannus

RUK

Eka kerta

Siipi lonksuu

Odotan vaan

Postimies

Pala maata

Veikkaat vaan

encore:

Lemmikkihautuumaa

Pasi Virtanen

Mä uskon meihin