Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Rehtori Reponen Jr. (kuva: Sanna Pikku-Pyhältö)

Puntala rock , Lempäälä 25.7.08

Rehtorit

Rehtorit Puntala-rockissa

Rehtorit kävi edustamassa ramopunk-sceneä Suomen ainoilla oikeilla punk-festareilla Puntala-rockissa Lempäälässä. Tässä Hekon mietteitä Puntalasta.

Rehtorit Puntalassa (kuva: Riina).

Rehtori Heko:

Äsennettä havaittavissa

Pelle Miljoona aloitti, kun saavuimme Nahkatakkien laaksoon. Pellen  toivottoman vanhanaikaiset hyveet - laulumelodioiden käyttö, paatos, rytminvaihtelut ja selkeesti kova meno olivat todella friikkiä kamaa Puntalan yleisilmeeseen verrattuna.  "Krustii", "Kasikakkosta" ynnä muuta pörinää, örinää ja korinaa tuli joka suunnasta. ÄSENNETTÄ, tuota äärilikkeiden tärkeintä käyttövoimaa, oli havaittavissa.

Löysinpä keikastamme tälläisen arvion www.imperiumi.netistä :

"Sitten olikin aika palata taas keveämille poluille Rehtoreiden muodossa. Näin kesälomailevalle opettajalle nimi herätti hieman vilunväreitä, mutta onneksi opettajankokousten kaltaista vakavuutta ei päälavalta niskaan kaadettu. Päinvastoin, bändin energinen, nopea ja melodinen vanhan liiton punk rock sopi loistavasti iltaa viihdyttämään. Rehtoreilla oli meininki kohdallaan ja Rehtori Reposen selväsanaiset ja hyvin maaliinsa osuneet sanoitukset elämän perusasioista saivat hymyn huulille."

Ei voi hirveästi olla eri mieltä.

Rehtori Heko (Rehtorit)