Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Känkkäränkkä, Vuohijärvi 7.2.09

Pojat

Bullshit Brothers feat. Kaide Luumäki

Miika:

Vuohijärvellä

Vuohijärven keikka Känkkäränkkä -baarin 10 -vuotisjuhlissa oli kerrassaan mainio. Meidän lisäksemme esiintyi Bullshit Brothers featuring KAIDE LUUMÄKI. Seurasimme Samin kanssa Bullshittien keikkaa lähinnä takahuoneesta käsin. Rumpalimme Kaide-Boy oli kadonnut salaperäisesti johonkin, ehkä hän ujosteli kun paikalla oli pääkaupunkiseudun isostara KAIDE LUUMÄKI.

Eikka Bullshit oli päättänyt seurata HEKO LUUMÄEN jalanjälkiä käyttämällä esikuvansa tavoin kitarassaan  ns. LANGATONTA PIUHAA joka ei koskaan toimi kunnolla, ellei patterit ole täynnä ja nehän eivät koskaan ole. Tämä virhearvio haittasi hieman Bullshittien performanssia ja Eikkaa harmitti silmin nähden. Muilta osin veljesten keikka oli täyttä Bullshittiä sanan positiivisessa merkityksessä! Ihmiset tanssivat kuin palavat kaatumatautiset ikään ja sitä jengiä oli sivumennen sanoen puoli kylää. Kylässä on 400 asukasta. Melkein kaikki ikäryhmät olivat edustettuina, alle 18 -vuotiaita (toivottavasti) lukuun ottamatta.

Meidän vuoromme tuli joskus puolen yön aikaan ja meno oli sen mukaista. Osa porukastahan oli nauttinut juhlaillallista salissa jo alkaen kello kuudelta viinien kera ja toisaalta baarin puolella sinnitteli väkeä, joka ilmeisesti oli juonut aamiaisensakin paikan päällä. Tunnelma oli siis katossa. Setissä oli paljon uuden levyn biisejä koeponnistettavana ja hyvinhän ne tuntuivat uppoavan kansaan. Kiva keikka.

Majoitus oli järjestetty mökkiin Orilammen viihtyisään leirikeskukseen ja savusaunakin avantouintimahdollisuuksineen olisi järjestynyt jos olisimme jaksaneet saunoa keikan jälkeen. Ehkä ensi kerralla sitten!

Hauskaa oli, kiitos Eikka ja muut puuhamiehet ja Vuohijärveläiset!

Miika (Pojat)

Pojat soitti Känkkäränkässä näin:

Ketä sä rakastat

Rauman Kimmon juhannus  

Utajärven yöt

Mikko lähtee Kaliforniaan

Kylätie

Mari on förbi

Nojaan kadun kulmaan

Lehmät lentää

Odotan vaan

Punkkari

Lottovoitto

Saatanan Sheena

RUK

Boris Karloff

Sit-down tragiikkaa

Yö-yhtye

Eka kerta

encore:

Herra postimies

Pala maata

Veikkaat vaan

Lemmikkihautuumaa

Mä uskon meihin

 

Kävijälaskuri