Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Black Out, Mikkeli 17.4.09

Pojat

+ Anatomia

Pojat keikkaili 17.4. Pub Black Outissa Mikkelissä. Lämppäribändinä esiintyi mikkeliläinen Anatomia. Outi kirjoitteli raporttia ja Poikien Miika keikkakommenttia.

Outi:

Vaisua yleisöä Mikkelissä

Pojat veti taas tapansa mukaan kipakan keikan Mikkelin Black Outissa. Paikka oli uusi tuttavuus niin minulle kuin Pojillekin. Sisustukseltaan paikka oli aika kulahtanut ja nuhjuinen: Massiivinen tiski keskellä baaria, jykevät loosit ja biljardipöytä. Lava oli nurkkaan ahdettuna baaritiskin ja korokkeella olevan loosin takana. Yleisöä oli paikalla kohtuullisesti,  mutta osasivat olla kyllä aika hissukseen. Keikan loppuvaiheessa sain sentään vähän seuraa eturiviin. 

Muuten kaikki toimi hyvin, soundit olivat tasapainossa, ja henkilökuntakin oli oikein mukavan tuntuista. Sami-Poika poti melko ärhäkkää flunssaa, mutta hoiti kuitenkin hommansa ammattimaisen varmasti, niin kuin pitääkin. Samin äänen käheyden takia Lehmät lentää -ralli jäi biisilistalta pois, mutta uuden levyn biisejä oli setissä kuitenkin ihan sopivasti.

Menomatkalla saimme kokea kaikki mahdolliset ilmastonmuutokset. Oli  vesi-, lumi-, räntä-, ja raekuuroja sekä auringonpaistetta.  Kotimatka taittui sitten iloisesti hillittömässä sivutuulessa. Kiitos Mikkeli, Pojat ja Niina, oli kiva reissu!

Outi

Miika:

Lehmät eivät lentäneet Mikkelissä

Mikkelin keikalla oli ihan kohtalaisesti jengiä vaikka olisihan sinne enemmänkin mahtunut. Mannen rytmimunaa ei näkynyt mutta Luonteri -Martti sen sijaan oli paikalla. Muutama muukin tuttu naama näkyi.

Anatomia veti pontevan ja energisen setin ja olivat muutenkin mukavia miehiä. Terkkuja vaan.

Oma setti  meni kivasti sekin vaikka Sami oli kuumeessa ja pääsivät Kaiden kanssa niin myöhään paikalle ettei soundcheckiä tehty ollenkaan. Samin flunssan takia jäi Lehmät lentää soittamatta, mikä oli harmittavaa, se on nimittäin mukava biisi.

Mikkelistä jäi hyvä maku ja Keskusbaarissakin tuli käytyä katselemassa paikallista boheemistoa. Päämajamuseossa ei käyty ja taidenäyttelyyn ei ehditty, panivat juuri ovia kiinni kun kurvasimme paikalle. Perhana, sen kerran kun satutaan Mikkeliin ja satutaan haluamaan taidenäyttelyyn niin sitten ei päästä. Ettäs kehtaavat, ryökäleet. Laittavat lauantaina gallerian kiinni jo yhdeltä! Mitä muuta tekemistä gallerian tädeillä ja sedillä muka voi olla kuin gallerioida? No, ensi kerralla sitten. BlackOutin päällikön kanssa tulimme tulokseen, että ensi kerta saattaa tulla vielä joku kerta.

Miika (Pojat)

Pojat soitti Black Outissa näin:

Ketä sä rakastat

Rauman Kimmon Juhannus

Nojaan kadun kulmaan

Mari on förbi

Utajärven yöt

Kylätie

Tyttö

Sit-down tragiikkaa

Lottovoitto

Saatanan Sheena

Nuori pölvästi

Yö-yhtye

Lemmikkihatuumaa

Eka kerta

Herra postimies

Pala maata hautausmaalta

Veikkaat vaan

Mä uskon meihin

 

Kävijälaskuri