www.ramopunk.com

Ramopunk-Piknik 

& Hummeripoika Rock 2009

 

Ramopunk-Piknik & Hummeripoika Rock 2009 -etusivu

 

Ramopunk-uutiset 8.7.09:

Hiljainen radiotaajuus heräilee eloon Ramopunk-piknikillä

Radio Finland ryhdistäytyy keikkakuntoon

Haukivuorelaisen ramopunk-bändin Radio Finlandin historia alkaa jo 90-luvun lopulta, mutta jo pitemmän aikaa Radion taajuudella on ollut hyvin hiljaista. Ramopunk-piknikin siirtyminen Juvalta Haukivuorelle sai bändin heräämään pitkästä kohmelosta. Nyt tähän "Kylän" vähemmän tunnettuunkin ramobändiin pääsee nyt tutustumaan piknikillä.

Radio Finlandin perustettiin Haukirockissa 90-luvun lopulla, kun kitaristi Timo, rumpali Jore ja basisti/laulaja Nyki päättivät perustaa bändin. Ensimmäinen keikka oli poikien lukioryhmän järjestämässä diskossa 3.9.1999. Ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen tiet erkanivat ja soittotreenit kävivät harvinaisiksi, mutta eivät loppuneet kuitenkaan kokonaan. 

27.1.2007 järjestettyyn Haukivuoren hautajaiset- tapahtumaan bändi kokosi taas itsensä kasaan ja treenaili samoja biisejä mitä aikoinaan, muutamat omat ja tuttuja covereita mm. Klamydialta ja Pojat-yhtyeeltä.

Keväällä 2009 tuli bändin korviin tieto, että kesällä järjestetään Haukivuorella ramopunk-aiheinen tapahtuma. Into soittamiseen jälleen syttyi. Selvisi, että Timo kuitenkin olisi estynyt pääsemään tapahtumaan, joten kokoonpano hieman uusiutui tässä vaiheessa. Jore siirtyi laulajaksi, Nyki jatkaa basistina ja taustalaulajana, Pertti ilmaantui rumpujen taakse ja Peksi kitaraan. Musiikkityyliä voi bändin mukaan kuvailla lähinnä cover-biiseistä koostuvaksi suomalaiseksi "ramoiskelmäksi".

Radio Finlandin lisäksi Piknikillä ja sen ohessa Hummeripoikarockissa nähdään mm. Himanes kahdellakin keikalla, kolmas haukivuorelainen punkbändi Suojawalmiste, Klamydia, Pojat, Sanktio, Kalle Grotenfelt, Me Wokkivihannekset ja General Demokrazee.

 

Kävijälaskuri