www.ramopunk.com

Ramopunk-Piknik 

& Hummeripoika Rock 2009

 

Ramopunk-Piknik & Hummeripoika Rock 2009 -etusivu

 

Piknik-yleisöä (Hartza).

Sanna "maggarabeibe":

Elämäni hienoimpia päiviä

Kyyvesi, olut, hyvä seura ja MAGGARAA! Voiko enää päivä hienompi olla. Minä olin ramopiknik-neitsyt ja täytyy sanoa, että yksi elämäni hienoimpia päiviä. Mielelläni antauduin tälle mahtavalle kokemukselle ja antaudun tästä lähtien joka kesä. Ramokansa, loistava musiikki ja hyvä mieli täytti kaunista järvimaisemaa. Puitteet tämän vuoden ramopiknikille olivat mitä mahtavimmat ja kuten olen kuullut, keli on kuulema aina suosinut ramoperhettä. Minä jätän musiikkiarvioinnit heille, jotka sen osaavat, minä voin vain kertoa omat tunnelmani itse tapahtumasta ja olotilan sen jälkeen.  

Ramopiknik ja hummeripoikarock olivat mitä hienoin yhdistelmä ja toimi minun makuuni. Perjantaina alkoi rokatessa ja jatkui koko yön ja aamun ramopiknikiä odotellessa, jossa minä ja aivan ihanainen ystäväni Anna toimimme niin sanottuina maggaratyttöinä (kuten varmaan moni kuuli maggara huudot) ja täytyy sanoa, että ensivuonna ilmottaudun hommaan uudelleen. Oli se sen verran kannattavaa hommaa! Maggarat taisi jopa loppua kesken ja mitä nyt muutama saattoi pudota sinne nuotioonkin, vaikka kyllä nekin kelpasi kansalle! Sitä ei turhaan nirsoilla, kun on ruuasta kyse! 

Se on siinä Himanes... ja vielä Kyyveden rannalla! (kuva: M!ka).

Fiilarit olivat aivan katossa siinä vaiheessa, kun Himanes kajautti.. HUUUH! Haukivuoren tyttönä ja Himanesin suurena fanina täytyy sanoa, että TOIMII! Ja kyllä nuoret Wokkivihannekset yllätti kanssa positiivisesti. Nuoret pojathan pisti tuulemaan! Ei siinä voinut enää olla pogoomatta, vaan piti Jeken kanssa käydä pistämässä jalalla koreasti. Taisi siinä nurmikkoakin tulla lähemmin katsottua, sen verran oli kenties menovettä tullut hörpittyä?

Mutta summa summarum. Kiitos kaikki mahtavista rokeista ja piknikeistä. Jotenkin sunnuntaina oli aivan tyhjä olo. kaipuu pikinikeille oli suuri. Lisää näitä! Kiitos Jeke, Juke ja Hallu, kiitos kaikki! Täytyy sanoa, elämäni tähtihetkiä! Ja ne ei lähde pois kulumallakaan.

Sanna "maggarabeibe" kiittää. Nähdään seuraavissa jytkeissä!

Sanna

 

Ramopunk-piknikin virallinen "Saunamajuri" Juke kantamassa vettä saunaan (kuva: Hartza).

Kävijälaskuri