Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Semifinal, Helsinki 6.11.10

Woimasointu-klubi vol.7

James Puhto-Ren

Pykimät

Raceballs

 

Share |

Teemana levynjulkaisut

Voimasointu-klubista tuplaveelliseksi woimistuneessa Woimasointu-klubissa 6. marraskuuta Semifinalissa Helsingissä esiintyivät Pykimät, James Puhto-Ren ja Raceballs. Pykimillä kyseessä oli Ilmainen lounas -debyyttialbumin julkaisukeikka ja James Puhto-Renilla Still on the road -levyn julkaisukeikka. Lisäksi samassa yhteydessä julkaistiin Puhto-Renin Pasi B. Gooden akustinen Nauvo-levy.

Pykimät ensimmäisen levynsä julkaisukeikalla (kuva: Hartza).

Hartza:

Woimailua ja sointuilua

Marraskuinen viikonloppu ja pieni harmitus päällä Häiriköiden ja Övereiden missaamisesta pääsykokeiden takia, mutta saisipahan vastineeksi ainakin Woimasointu-klubin tarjoamaa oivaa musisointia kolmen orkesterin ja kolmen levynjulkaisun verran.

Perinteisesti Ilvekseen etsimään muuta ryhmärämää, ja pihalla olikin Pykimiä, Zorroa ja Häkliä vastassa. Ineen baariin ja vielä Tampereen Minna sekä Hallu kehiin mukaan. Mukavaa jutustelua ja ysiltä kohti sisäpihaa. Semissä odottelivatkin jo Rauman Kimmo, Woima-Hannu sekä Mantereen veljekset. Pasi B Goode, Purtsi, Kati, Hanna ja Rasikon Vesku tuli moikattua myös.

Raceballs syntyi vahingossa Tarjasin Veskun soolokeikan laajennuttua duoksi ja vakavammaksi ideaksi Elämä on Punk - Havana Bananas-bileissä maaliskuussa 2010 (kuva: Hartza).

Raceballs lavalle ja yleisössä Hallun torttu heilumaan. Jo maaliskuun M!kan bileistä tuttu duo pomputteli läskibassolla ja  Veskun skittaralla oivasti eteenpäin ja jalka napsasi lattiaan. Mun mielestä varsinkin Misfits-biisit toimii kuin tauti tällä parivaljakolla ja noilla sovituksilla. Keikka piti kuitenkin jättää torsoksi, kun Jenkan kanssa lähdimme piipahtamaan Tavastian puolella Viikatteen keikalla hetkisen ajan.

Rautalankameininkiä tovin kuunneltuamme suunta takaisin Semiin ja keskelle Pykimien julkkarikeikkaa. Pakko sanoa, että bändillä on pari hittibiisiä hallussaan. Elämämme kesä ja Matomies on niin oivia ralleja notta oksat pois. Vihannes-Pajusen kans tuli turistua samalla ja räpsittyä vaihteeksi muutama foto, vaikka oma kamera olikin jäänyt Treelle. Kiitos Pykimille, mahtava meininki ja hyvä boogie. Harmi vain että jolloti-jollotia eli Mäkiviikolla-stygeä ei löydy levyltä. Soi meinaan taas koko sunnuntain päässä Markysin jodlaukset.

James Puhto-Ren, Joni "Jönni" Hannula, Marko "Purtsi" Purontaka ja Pasi "B Goode" Peltokangas (kuvat Hartza).

Aikaisen illan päätteeksi (Semissäkin soitto seis puoleen yöhön mennessä discon takia, plääh!) edelleen tiellä viihtyvä James Puhto-Ren lauteille myös julkistamaan uutta lättyään. Sherwood Happy Fellowsilla setti ja kone käyntiin. Uutta ja vanhaa materiaalia mukavasti sekaisin ja uudetkin biisit toimivat vanhojen rinnalla komiasti, vaikka ei kaikkia ollutkaan vielä kuullut aiemmin. Väliin Pasi B Goode lauleskeli issesseen ilman poikia juhlistaakseen omaa soololevyään, jota suosittelen myös hankittavaksi kaikille. Uutena hienona vetona bändissä on nykyään myös Purtsin ja Jönnin osallistuminen päävokaaleihin, ja hyvinhän jätkät vetää. Encoreissa ei päästy hiihtämään vaikka kovasti Juha Mietoa lavalle kaivattiin, mutta kuultiin pari uutta biisiä. Pasilla ei kynä tylsy.

Kiitosta Teemulle taas kerran hyvistä bileistä ja Woimasoinnulle hienoista julkaisuista, vaikka jengiä ei ehkä ihan odotusten verran ollutkaan. Pitäkööt vikanansa kun ei hyvä rokki kelvannut. Näillä bileillä oli hyvä korkata keikkapainotteinen marraskuu käyntiin.

Hartza  

Näin soiteltiin:

Pykimät

Loppu hyvin, kaikki ei

Pakoon vaan

Matomies

Vanhuus haisee

Siiderivalas

Kutosdivariin

Tuhlaajapoika

Sanottu on

Psykoosi

Läppäri

Elämämme kesä

Banzai

encore:

Tee se

Mäkiviikolla

James Puhto-Ren

Sherwood Happy Fellows

Tyttöni on puutarhuri

Korkeaa amatööritasoa

Menehän jo

Tussutoukat (aka Sokeritoukkien on kuoltava)

Meidän lapsi

Goottitttö-ystävä

Sepe

Sydän tuskaa täys

Uri Geller

Vain erittäin pieni kansanlaulu

SA Int

Farmari

Silweriina

Bingotyöläisen laulu

Houlama hey

Vanha luupää

Lapion kapakka

Sydämeni Forssaan jäi

Laulu Phil Collinsille

Eläkeväen ristikot

Helsinkiin vai Helvettiin

encore:

Tahdon Sinut

Verta, hikeä ja kaljaa

+ pari uutta stygee joita ei listassa lue

 

Kävijälaskuri