www.ramopunk.com

Ramopunk-Piknik 

& Hummeripoika Rock 2011

Keikkainfo

(Ramopunk-uutiset 9.6.11, 4.7.11)

 

Ramopunk-Piknik & Hummeripoika Rock 2011 -keikkaraportti

 

(Kuvat: M!ka)

Hummeripoikarock ja Ramopunk-piknik 2011

Hummeripoikarock ja Ramopunk-piknik ovat tänä vuonna 22.-23.7. Hummeripoikarockissa esiintyjistä olennaisimmat ovat  perjantaina 22.7. Rehtorit ja Sanktio sekä lauantaina 23.7. James Puhto-Ren. Muita esiintyjiä ovat mm. Wolfmen, Bad Machine, Timo Rautiainen ja Maija Vilkkumaa. Lisää tietoa tapahtuman nettisivuilta täältä.

Lauantain 23.7. Ramopunk-piknikin esiintyjistä on tiedossa paluun tehnyt 70-luvun Vihannekset, Kimmo Liskomäen uusi bändi @FAK, Rikoslaki, Neuroosiliitto, Anatomia, Los Celibatos plays Klamydia ´90-93.

Piknik alkaa klo 11.00 ja päättyy noin klo. 17.00. Soitto alkaa klo 11.15. "sauna ja grilli kuumenee heti kohta perässä ja aurinkohan nousee jo aiemmin aamulla" lupailee Saku Himane Lisääkin esiintyjiä saattaa olla tulossa, sillä Sakun mukaan "yllätysesiintyjille pidätellään esiintymisoikeutta  viimeiseen asti". (Ramopunk-uutiset 9.6.11)

Ramopunk-piknikillä kuvataan dokumenttia

Haukivuoren Ramopunk-piknikillä 23. heinäkuuta kuvataan näillä näkymin faniutta käsittelevää dokumenttia.Tekijätiimi löytyy ramopunkin parista tuttuja kasvoja, Converse-kerhoista tutut Anu Vihma, Ville Vihma, Poikien Mä uskon meihin –videon ohjannut Sasha Silvala ja Teemu Skinnari, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä Kimmo Liskomäki. Myöhemmin tiimiin on tulossa mukaan vielä graafikko. Ryhmä toimii d.i.y –hengessä ja sillä on tarkoitus on välttää julkinen rahoitus viimeiseen asti ja pyrkiä näin säilyttämään oma tuotantovapaus.

Aihevalinta on tietoisen kapea: Ramones ja fanitus siinä. Päähenkilön paikka on jo varattu, mutta avustajia tarvitaan kuvituskuvien luomiseen. Aihetta tarjottiin ns. oikean tuotantoyhtiön kautta niin Ylelle kuin Elokuvasäätiöllekin, mutta lopputoteamus oli, että kuka nyt enää välittää jostain Ramonesista? Tämä kylmä suihku tuli vuonna 2006.

”Koska nyt oli aikaa ja henkistä tilausta tehdä oikeita töitä ja iloita hyvästä seurasta, naftaliini karistettiin aiheen päältä, ja työt aloitettiin välittömästi, kertoo Anu, ”Kuvaukset alkoivat New Yorkista kuluvan vuoden toukokuussa, ja jos paikka ja aika sivuaa Joey Birthday Bashia, voitte kuvitella itse, kuka tai keitä on saatu narulle.”

Piknikillä dokumentin tekijöiden on tarkoitus kuvata taustoittavaa materiaalia. Viralliset haastattelut he pyrkivät jättämään toiseen ajankohtaan. ”Jos koet olevasi ramomies tai- nainen, voit poseerata meille rakkaimmissa vetimissäsi. Nahkatakin käyttö sallittu”, toteaa Anu. (Ramopunk-uutiset 4.7.11)

*   *   *

 

 

Kävijälaskuri