Ramopunkit keikoilla

Ramopunkit keikoilla - sisällysluettelo

Ramopunkit Puustockissa 2002

26.7.-02

Luonteri Surf ja Pojat

 

Ramopunkille Puustockin eka päivä, perjantai oli se pääpäivä. Perjantaina ilmassa tuntui olevan muutenkin sellaista syvempää rock-henkeä. Pääpäivän fiilis oli sellaista tavallista iloista festarimeininkiä. Toisena päivänä sai sitten ramopunkkikin olla enemmänkin tavallisena festarituristina. 

Perjantain klubi-illassa esiintyi Luonteri Surf mainiosti ja keikalla vieraili kuin vierailikin Joey Luumäki, Festaripäällikkö Vesa Kontiainen ja vielä Miika-Poikakin.

Camping-alueen lavalla esiintyi sitten pääbändinä Pojat. Keikka oli loistava, joten Make-Pojan lupaus hikisen rokkaavan 'n' rollaavasta illasta piti kyllä paikkansa. Poikien kesätyöläisenä, eli kesä-poikana, soitti koko keikan Rehtori Heko ja Joey Luumäki käväisi vierailemassa Poikienkin setissä. Puustockissa oli myös erittäin mukavaa kohdata iso liuta noita muita ramohemmoja. Pari kaveria totesikin tyyliin, ettei me ehkä olla mikään Ryhmä-X, mutta jonkin sortin Onnellinen perhe kuitenkin.

Soittihan siellä niitä muitakin bändejä, mutta niistä ei sitten sen enempää...

 

Miika-poika kommentoi Puustockia

Puustockissa oli hauskaa ja Kesäheikki hoiti tonttinsa mallikkaasti, mistä kiitos. Jos Heko näytti innostuneelta lavalla niin olisittepa nähneet miten innostunut työelämäharjoittelijamme oli kun ilmoitettiin että nyt voi hakea keikkaliksan. Me muut emme ehtineet keskaria sanoa kun Keravan kunkku oli jo puolessa välissä käytävää. Ja Hotelli Juvan käytävällä käyneet tietävät sen olevan pitkä. Osti kuulemma koko rahalla RUOKAA!

No, minä olen vielä tyhmempi. Raahasin keskiviikosta lähtien (menin ensin keikalle Ypö-Viis -yhtyeen kanssa Kotkan Meripäiville) kaksi laatikkoa Tullikamarilla -vinyyliä repun pohjalla ja vasta sunnuntaina kotiin tullessani muistin että ne oli minulla mukana! Kauppalopona tunnettu Rehtorit -kitaristi Montonen sen sijaan taisi myydä pari miljardia levyä sun muuta tavaraa Juvalla ollessaan ihan tosta vaan. Tästä huolimatta olen kiitollinen lähes kaikille.

Apupoika Heko

Kuvista kiitokset festaripäällikkö Vesa Kontiaiselle

 M!ka