M!ka RamoPunk-sivut

Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Häiriköiden levynjulkaisupippalot

Factory, Helsinki 11.4.03

Rehtorit ja Häiriköt

Rehtorit heitti lyhyehkön (?) tiukan setin, biisit kuulostivat hyviltä, erittäin lupaavalta vaikutti myös tulevan ep:n biisit "Apina ja Corolla"  ja "(Tänään vedetään) Ilman kypärää". "Ramopunk"-bändeistä Rehtorit lienevät tänä päivänä vähiten "ramopunk", mutta jumalattoman hyvää rokkia olkoon sitten mitä tahansa. Ja äijillä ja tädillä on selkeästi hauskaa lavalla. Rehtori Reponnen Jr.:n taustalaulut tuovat vallan mukavaa vaihtelua alan bändien yleisemmin kuultuun sonnikööriin verrattuna.

Lyhyen encoren jälkeen bändi otti yhden ihmiskunnan pienimmistä askelista siirtyessään lavalta yleisön sekaan; yleisö joutui varomaan ettei talloisi pomppiessaan lavaa jalkoihinsa. Yhtään matalampi lava ei olisi voinut olla - tai olisi voinut olla mutta silloin se olisi ollut kuoppa.

Häiriköt olivat selkeästi illan pääesiintyjä ja tähti. Lavan edessä oli  kovasti tungosta ja parin ekan biisin jälkeen yltyi meno sellaiseksi, että itse katsoin paremmaksi siirtyä vähän taaemmaksi. Biisit toimivat ja  bändi rokkasi kybällä. Yleisö oli mukana niin vanhoissa kuin uusissa biiseissäkin.

Lavalla nähtiin ex-Häiriköitäkin, ja loppupuolella Mikko kävi läpi kaikki soittimet joita lavalle oli tuotu. Mikon huolehtiessa kitarasta ja Jannen ollessa bassossa pääsi Erkko keskittymään täysin "Honkanummen hautausmaan" laulamiseen, ja hyvältä kuulostikin. Kova keikka ja yleisöllä oli selvästi hurjan hauskaa. En tosin nähnyt kuin yhden naisihmisen lennähtävän toisen kerroksen ikkunaa vasten, mutta pahemmilta kolhuilta kai vältyttiin.

Ville Vee

Keikka oli tosi jees, jengiä oli talo täynnä ja meininki oli hyvä. Aika moni tunsi jo uudetkin biisit. L.a.m.f.in Ismo lauloi 'Lataamoon'. 'Moottorisahalla' ja 'Liimaa Liimaa' soitettiin ekan eepeen kokoonpanolla minä, Mikko rummuissa ja Tomi bassossa. 'Kesärenkaat' soitettiin tribuuttina Kaurasen Tomille, oli varmaan kymmeneen vuoteen eka kerta kun vedettiin slovari livenä. Ekat encoret meni niin, että Janne tuli bassoon, Mikko soitti kitaraa ja mä vaan lauloin. 'Jouduttiin' vielä heittämään toinenkin encore.

Erkko, Häiriköt

Factoryn keikalla oli hauskaa. Factoryn lava on tosin Rehtoreille ja etenkin Hekolle liian pieni ja tästä johtuen lavashowsta piti hieman tinkiä. Heko totesikin keikan jälkeen osuvasti: "Ihan ku ois vankilassa soittanu." Tilaa oli lavalla toudella vähän.

Rehtori Mikkola, Rehtorit

 

 

BIISILISTAT

Rehtorit

Maailman huonoin TV

Kevättä rannassa

Ankka linnassa

Spectorin tytöt

Mähän en muista sinua

Millionääri

Liekehtivät pulisongit

Uudet kuninkaat

Apina ja Corolla

Ilman kypärää

Uimavalvoja

Perjantain ja maanantain välinen yö

Aikaa on todella vähän

Pekka ja Pätkä rokkareina

Häiriköt

Rokataan

Korkeajännitys

Me halutaan radioon

Elämä jatkuu

Jotain johon voi luottaa

Lataamoon

Tehkää mulle lobotomia

J.A.G.

Tylsää

Joey ja Dee Dee

Moottorisahalla

Liimaa liimaa

Kesärenkaat

Atomipommi

J.A.G.

Jotain vialla

(mä vaan haluun tehdä) jotain
nastaa

Sua kaipaan

1. encore:

Honkanummen hautausmaa

Mä uskon ufoihin

Come on

2. encore

Rälläkällä

 Biisilistat ovat bändien itse vahvistamia.