M!ka RamoPunk-sivut

Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Semifinaali, Helsinki 28.6.03

Häiriköt ja Pojat

POJAT JA HÄIRIKÖT SEMIFINAALISSA

Pojilla ja Häiriköillä oli keikka Semifinaalissa Helsingissä lauantaina 28.6. Toiveissa oli saada illasta enemmänkin juttua, mutta yksikään "reportteri" ei valitettavasti päässyt paikalle.

"Semifinaalin keikka oli oikein onnistunut," kommentoi Miika-Poika illasta, "Häiriköt oli tiukassa vedossa ja me oltiin kai ihan hyviä myös. Ainakin pomppimista yleisön puolella oli havaittavissa."

Jos jossain oli parantamisen varaa, niin ainakin yleisön määrässä. "jengiä olisi saanut olla enemmänkin," mietti Miika ja samaa harmitteli myös Häiriköiden Erkko. "Keskellä kesää on kai vähän huono ajankohta klubikeikalle, varsinkin viikonloppuna", pohti Miika ja oli epäilemättä oikeassa. Mutta hyvä silti, että keikkoja tehdään!

Häiriköt aloittivat keikan perinteisesti Rokataan biisillä ja soittivat sen perään seuraavat biisit: Elämä jatkuu, Jotain vialla, Tehkää mulle lobotomia, (Mä en haluu olla) Nörtti, Me halutaan radioon, J.A.G., Kivaa ja mukavaa, Honkanummen hautausmaa, Käsikranu, Mä haluun jotain toimintaa, Suljetulla osastolla, Liimaa liimaa, Mä uskon ufoihin, Mä vaan haluun tehdä jotain nastaa, Korkeajännitys ja encoreissa Joey ja Dee Dee sekä Moottorisahalla.

Teinimeininkiä aloitti Poikien keikan ja sen perään tuli lisää uutta tuotantoa, jota Poikien setissä oli huomattavan iso osa:  Piru irti, Kyyninen ja tulevan ep:n nimibiisi Santaa. Seuraavaksi saatiin sitten nippu vanhempaa klassikkokamaa Utajärven yöt, Lemmikkihautuumaa, Herra Postimies ja Koko kesä. ja samaan tahtiin meni loppukeikkakin lisää uusia biisejä ja perään vanhaa parhaimmistoa: 15 minuuttia, Punkkari, Kylätie, Synkkää kuolemaa, Mä uskon meihin, Siipi lonksuu niin, Pala maata hautausmaalta, Veikkaat vaan. Siipi lonksuu niin-biisissä kävi Joey Luumäki Miika-Pojan sanoin "laulamassa ja unohtelemassa sanoja  uudessa skinhead -lookissaan".  Encoressa kuultiin Eka kerta ja Pasi Virtanen

Mr. Ayshire Levyjen, eli  Mannen mukaan Pojat soittivat parhaan keikan tällä uudella yksikitarakokoonpanolla tähän mennessä. "Taisi tosin olla ensimmäinen kerta kun se kuuli meidät selvin päin, Siis Manne oli selvin päin, emme me", kommentoi Miika Mannen kehuja.

 

.

BIISILISTAT

Häiriköt

Rokataan

Elämä jatkuu

Jotain vialla

Tehkää mulle lobotomia

(Mä en haluu olla) Nörtti

Me halutaan radioon

J.A.G.

Kivaa ja mukavaa

Honkanummen hautausmaa

Käsikranu

Mä haluun jotain toimintaa

Suljetulla osastolla

Liimaa liimaa

Mä uskon ufoihin

Mä vaan haluun tehdä jotain nastaa

  Korkeajännitys

Encore

Joey ja Dee Dee

Moottorisahalla

Pojat

Teinimeininkiä

Piru irti

Kyyninen

Santaa

Utajärven yöt

Lemmikkihautuumaa

Herra Postimies

Koko kesä

15 minuuttia

Punkkari

Kylätie

Synkkää kuolemaa

Mä uskon meihin

Siipi lonksuu niin

Pala maata hautausmaalta

Veikkaat vaan

 Encore:

Eka kerta

Pasi Virtanen

 Biisilistat ovat bändien itse vahvistamia.