M!ka RamoPunk-sivut

Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Tammerfest, Laterna, Tampere 19.7.03

Pojat

+ Kari Peitsamo

POJILLA "SAUNAKEIKKA" TAMMERFESTISSÄ

Pojilla oli keikka Tammerfestissä (Laternassa) Tampereella lauantaina 19.7. Make-Poika ennakoi  hikistä iltaa kuuden maissa illalla keikka päivänä: "Tällä kelillä tulee festissä/laternassa olemaan tosi kuuma ja hikinen keikka. Saas nähdä saako joku orkesterista tai yleisöstä lämpähalvauksen. Hiki on perkile vaikka olisi ulkona ja liikkumatta. Onneksi kaivoin komerosta tuulettimen ...no hyvä meininki tulee olemaan varmasti. biisilistaankin on taas mahdutettu kaikenlaista sopusuhtaista uudesta vanhaan ottaen mukaan myös vanhoja vähään aikaan keikoilla soittamattomia ralleja. Uusista puhumattakaan."  

Ei   tullut sentään lämpöhalvauksia, mutta kuumaa oli! Miika-Poika kuvaili keikkaa jälkikäteen näin:

"Tulipahan sitten heitettyä keikka Tammerfestissä ravintola Laternassa, joka olikin kaikkien yllätykseksi muutettu yleiseksi saunaksi. Tupa oli täynnä ja lämpötila varmaan ainakin 40 astetta salissa ja 60 astetta lauteilla. Saunakaljaakin oli ihmisillä riittävästi käsillä. Häveliäisyyssyistä porukka piti kuitenkin pääasiassa vaatteet päällään koska kyseessä oli yhdistetty tyttöjen ja poikien sauna.

Ensimmäisenä esiintyi Kari Peitsamo akustisesti esittäen enimmäkseen vanhempia biisejään ja jengi tykkäsi kovasti.

Me aloitimme soittamisen kello yhdeltä yöllä, mikä on kyllä ihan perseestä oleva ajankohta niin bändille kuin yleisöllekin. Meininki oli kuitenkin kova alusta loppuun asti ja hiki lensi. Paljon näkyi yleisön joukossa tuttua iloista ramokansaa, mutta myös ilahduttavan runsaasti ihan outojakin naamoja. Erittäin onnistunut keikka kaiken kaikkiaan. Sen kiukaan olisin kyllä sammuttanut keikan ajaksi jos olisin sen löytänyt.

Tästä on hyvä jatkaa kohti Puustockia!"

Yleisössä mukana ollut Judy Punk kommentoi keikkaa näin: "Koko Tammerfestin aikana nukuin varmaan yhteensä 5 tuntia, mutta poikien keikka pisti väkisin hymyilemään ja pogoomaan, vaikka oli vitun kuuma ja uni. Silti keikka oli parasta koko festeillä. Loistava meininki loppuun asti. Loistavilla mielin lähettiin kohti poria yöllä ajelemaan. Suuret kiitokset kuuluu Pojille!"

 

 

BIISILISTA

Pojat

Herra postimies

Koko kesä

Utajärven yöt

Lemmikkihautuumaa

Pär

15 minuuttia

Piru irti

Ullakolla on paha olla

Pala maata hautausmaalta

Veikkaat vaan

Siipi lonksuu niin

Mari on förbi

Punkkari

Kylätie

Synkkää kuolemaa

Mä uskon meihin

 Encore:

Eka kerta

Pasi Virtanen

Santaa

 Biisilista on bändin itse vahvistama.