Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Torvi, Lahti 14.11.03

Häiriköt ja Rehtorit

Rehtoreiden keikka oli loistava... kaikki biisit tuli mitä odotinkin. Omat suosikit oli Spectorin tytöt, Ilman kypärää. Uimavalvoja ja Apina ja corolla. Paitsi, että biisit on hyviä niin bändi soitta ne myös livenä helvetin tiukasti ja hyvin... Suomen ehkä paras livebändi. Poliisi on ystävä oli ainoa biisi, jota
en ollut aiemmin kuullut.

Häiriköiden keikka oli tiukka ja hyvä. Harmi vain etten tunne Häiriköiden tuotannosta kuin murto-osan, joten valtaosa biiseistä oli minulle tuntemattomia... Rokataan, Honkanummen hautausmaa ja Käsikranu oli biisit jotka jäi parhaiten mieleen. Iso miinus oli ettei Sä sekotat pään biisiä tullut.

Archie Monroe

Keikka meni ihan jees. Torvessa oli paljon jengiä ja hyvä meininki. Mikko oli just ollu polvileikkauksessa, mutta rokkas silti ihan kybällä, ja muutenkin meidän soitto kulki niin kuin pitääkin. Mulla meinaas vähän ääni loppua kesken, kun oli vähän flunssaa. Maukka veti hyvin (ei mikään yllätys, se vetää aina hyvin).

Erkko (Häiriköt)

Torvessa oli porukkaa ilahduttavan runsaasti ja keikka oli monien mielestä hyvä. Henkilökohtainen univelka vaikutti omaan panokseeni sen verran, että keikasta jäi hieman keskinkertainen maku suuhun. Kuraattori Kurjella oli puolestaan hieman työkiireiden aiheuttamaa "stressiä", joka aiheutti lievää heikotuksen tunnetta setin alkupuolella, mutta hyvinhän se laulaminen kuitenkin sujui. Rehtorit Heko ja Reponen jr. olivat muistaakseni keikkaan tyytyväisiä ja Mikko oli sitä mieltä, että paremminkin olisi voinut soitto sujua. Kapuloissa oli ilmeisesti hieman pihkaa tai jotain. Ei huono, mutta ei myöskään mikään unohtumaton keikka.

Rehtori Mikkola (Rehtorit)

Pieni korjaus Rehtori Mikkolalle antamastani lausunnosta. Keikka oli mainio myös omasta puolestani ja yleisölle ekstra-turbo-kiitos! Tuo liika Uber-musikaalisuus saa joskus voiton ja aiheuttaa tarpeettoman yli-kriittisyyden omaa suoritustaan kohden....
Muu orkesteri oli aivan loistava! Erityisesti Kuraattori, joka sai settinsä kasaan "työkiireistään" huolimatta.

Mikko (Rehtorit)

...ja tällaiset biisit Lahdessa kuultiin:

Häiriköt:

Rokataan

Tehkää mulle lobotomia

Jotain vialla

Mä uskon ufoihin

Me halutaan radioon

Jotain johon voi luottaa

 J.A.G. 

Honkanummen hautausmaa

 Käsikranu

Tylsää

Suljetulla osastolla

 Liimaa liimaa

Lemmikkejen leposia

Joey jaa Dee Dee

Korkeajännitys

Encore:

Come on

Mä vaan haluun tehdä jotain nastaa

Rehtorit:

Maailman huonoin TV
Mun baby tykkää musta
Kevättä rannassa
Spectorin tytöt
Mähän en muista sinua
Tiedän kaiken
Apina ja Corolla
Uudet kuninkaat
Ilman kypärää
Uimavalvoja
Aikaa on todella vähän
Perjantain ja maanantain välinen yö

Encore:
Ikuisesti teini-ikäinen
Poliisi on sankari

 Biisilistat ovat bändien itse vahvistamia.