Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Torvi, Lahti 29.11.03

Pojat

+ The Blowers

Lahden ravintola Torvi kunnostautui jälleen lauantaina 29.11. Vain pari viikkoa Häiriköiden ja Rehtoreiden jälkeen, siellä esiintyi Pojat. Lämppärinä Pojilla oli haukivuorelainen The Blowers, jonka musiikki on bändin nettisivujen mukaan "action rockia". 

Vierailevana tähtinä nähtiin Joey Luumäki, joka lauloi biisin Siipi lonksuu niin, Apupoika Heko, joka kitaroi kappaleissa Mä uskon meihin, Eka kerta ja Harri Miettinen ja taustoja laulamassa Ayshire Levyistä tuttu Manne.

Poikien biisilista näyttää tältä:

Herra postimies

Koko kesä

Utajärven yöt

Lemmikkihautuumaa

Teinimeininkiä

15 minuuttia

Piru irti

Ullakolla on paha olla

Pala maata hautausmaalta

Veikkaat vaan

Siipi lonksuu niin

Mari on förbi

Pitäskö mun jäädä vai pitäskö mun lähtee meneen?

Punkkari

Kylätie

Synkkää kuolemaa

Mä uskon meihin

Encore:

Eka kerta

Harri Miettinen

Santaa

Biisilistaa lukiessa saattaa silmiin pistää encoresta löytyvä aivan tuntematon kappale, Harri Miettinen, joka paljastuikin vanhaksi tutuksi. "Harri Miettinen on tuo Hartza, joka järkkäsi meille Torven keikan ja hänellä sattui olemaan syntymäpäivä samana iltana. Pasi Virtasesta kääntyi mukavasti Harri Miettinen", selitti Miika Poika "outoa" biisiä.

Pojat soitti hyvän keikan. Ei ihan pärjännyt Rehtoreille, mutta keikka oli silti kiitettävän hyvä. Olo oli lähes eufoorinen kun Pojat soittiva Punkkarin, Mä uskon meihin (Heko messissä) ja Siipi lonksuu niin (Joey Luumäki laulussa) Pojat soitti noin puolet ja puolet vanhaa ja uutta.

Archie Monroe

Hyvä meno oli Torvessa. Porukkaa oli taas pitemmästäkin matkasta ja näkyhän siellä heilumassa Suomen pisin ramolaulaja Joey Luumäki ja ehkä suomen hauskin ramokitaristi Rehtori Heko. Oli hauska jutskailla eri tyyppien kanssa ja pitää hauskaa. Rock on mukavaa.

Viljo

Joey & Heko olivat Torvessa juhlistamassa syntymäpäiviäni. Kävivät "lahjana" sitten myös lavalla pyörähtämässä. Joey lauloi tosiaan Siipi lonksuu niin ja Heko soitteli muutamassa biisissä skittaa. Ja kävi Mannekin taustoja hoilaamassa. Kiitos heille kaikille. Harri Miettinen oli muunnos Pasi Virtasesta miun tauttain. Hieno oli meno ja känni ei ollut seis. Olo oli hönderistä koko sunnuntain.

 Harri "Hartza" Miettinen

Lauloin "Siipi lonksuu niin" - tai pitäisikö sanoa: "lauloin" Siipi lonksuu niin. Ihan vain paljastuksena paljastan, että menomatkalla Lahteen Heko ja minä kuuntelimme Matti Nykäsen Yllätysten
yötä
. Ja Dun-Delionia.

Joey Luumäki

 Biisilista on bändin itse vahvistama.