Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Factory, Helsinki perjantaina 13.02.04

Häiriköt

+ Anal Thunder

Häiriköt ja PERJANTAI 13. 

-levynjulkaisukeikka

Häiriköt osoittivat suurta dramatiikan tajua ja julkaisivat kohtaloa uhmaten perjantaina 13.2. uuden Perjantai 13.-ep:n. Levynjulkaisukeikka oli samana epäonnen päivänä 13.2. Factoryssa, Helsingissä.  Yllätysvieraana nähtiin Perjantai 13. biisistä tuttu Jason, joka oli ilmeisesti karannut jostain painajaisunesta...

Jason

Factoryn liput myytiin loppuun jo joskus 21.30. Näytti siltä, että Anal Thunderin fanit oli tajunnu tulla aikaisemmin paikalle ja paljon meidän katsojia käännytettiin ovelta kun liput oli loppu, harmi sinänsä mutta nopeet syö hitaat. Anal Thunder on hyvä bändi, täytyy koittaa saada jotain yhteiskeikkoja niitten kanssa toistekin.

Meidän keikka meni tosi jees, jengi diggaili ja bändi on nykyään hyvässä iskussa. Mun mielestä me ei olla koskaan kuulostettu niin hyvältä kuin mitä nykyään kuulostetaan livenä. Me innostuttiin Factoryssa vetämään encoreita oikein urakalla, ja jengi olis halunnu vieläkin lisää. Uuden sinkun biisejä heitettiin kolme ja varsinkin PE 13. ja 48 h uppos hyvin jengiin.

Erkko "Häirikkö" Salonen (Häiriköt)

Keikka oli pirun hyvä, taas. Encoreita tuli kolme, ei meinannut bändi päästä lavalta millään. Yleisön kommentit uusista biiseistä oli positiivisia. Universumista biisin kertosäettä jengi lauloi heti mukana, myös ne, jotka kuulivat ekaa kertaa. Jasonin olemus Perjantai 13. biisin aikana piristi osaltaan keikkaa. Jason myös lauloi Ei millään pahalla, Moottorisahalla biisin maskinsa läpi.

Paikka oli loppuunmyyty jo klo 21.30, minkä jälkeen pääsi vai nennakkolipuilla sisään. Paljon jäi ramoporukkaa ulkopuolelle, kun lämppärin faneja tuli sisään jo 20 - 21 välillä. Tästä mahdollisuudesta
varoitettiin kyllä selvästi Häiriköiden kotisivuilla, mutta noin aikainen täyttyminen oli yllätys myös bändeille.

Hannu (Woimasointu)

Häiriköt soittivat näin:

Rokataan
Tehkää mulle lobotomia
Jotain vialla
Perjantai 13.

Come on
Suljetulla osastolla
Me halutaan radioon
Moukarimies
Mä haluun ulos tästä universumista
Honkanummen hautausmaa
jotain johon voi luottaa
(mä en haluu olla) Nörtti
Tylsää
Mä uskon ufoihin
Mä vaan haluun tehdä jotain nastaa
Korkeajännitys

Encore:

48 tuntia
Joey ja Dee Dee
Moottorisahalla

2. encore:

Beat On The Brat

Pet Semetary

3. encore:

Liimaa liimaa

 Biisilista on bändin itse vahvistama.