Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Herttuatar, Kangasala  9.4.04

Rehtorit

Rehtorit Kangasalla

Rehtorit  keikkaili 9.4. pitkänäperjantaina Kangasalla Ravintola Herttuattaressa. Tässä Rehtori Mikkolan, Rehtori Hekon ja tällä kertaa pääasiassa yleisöön kuuluneen Miika Pojan kommentit keikasta:

Kangasalan keikka oli oikein vinkeä ja vauhdikas, vaikka pieniä teknisiä ongelmia heti startissa olikin. Hekon kitarakamat eivät yllättäen suostuneet toimimaan, mutta Miika (Pojat-yhtyeestä, Dannyn kaveri) riensi onneksi apuun ja pian kuuluikin taas kitaran räminää riittävästi ja show saatiin käyntiin alkunauhan soitua kolme kertaa läpi. Bing Bang! Miika kävi myös hoilaamassa Apinaa & Corollaa sekä Perjantain ja maanantain välistä yötä, mikä oli varsin mukavaa vaihtelua. Heko soitti vaihteeksi enemmän yleisön seassa kuin lavalla. Nastaa oli.

Rehtori Mikkola (Rehtorit)

Kesäyö Kangasalla: Klo 21. 40 asiakasmäärä ylitti REHTORIT-tiimin henkilöluvun. Niukasti. Pikku hiljaa kuitenkin nahkatakkien ja koripallotossujen määrä  lisääntyi. Meidän katsojia riittäisi kyllä yksikin. Te nimittäin katsotte tosi lujaa. Ja jälleen toteutui vanha viidakon sanonta: mitä myöhemmin tulee, sitä kännimmässä.

Noin klo 007 päästiin lauteille ihmettelemään kitarani kuulumattomuutta. Mutta kohta sitten lähtikin oikein llllloistava keikka. Lavan edessä oli kivasti vapaa istumapaikka. Siitä kun Rehtoreita kattelin, niin täytyy sanoa että hyvältä kuulostivat!

Yleisö hymyili ja taputti, usein oikeissa kohdissa! Kyllä rockissa on ideaa!

Ja erityisen vänkää oli se, että meiltä toivottiin Ikuisesti teini-ikäistä! Kiitos ihanat naiset! Se, että se lopussa vähän sekaantui tohon Rakkaus on lumivalkoiseen, ei ollut vahinko. Sori. :)

Ongelmakin oli: miksaaja ei kerennyt millään avata mun mikkikanavaa välispiikkejä varten. Biisien aikanahan se mikki on jostain syystä kiinni... Pitää vissiin hommata kyltti, jossa lukee "PUHETTA TULOSSA" ja pu-hu-a hi-taas-ti ja kau-an.

Herttuatar on makee mesta ja mennään toistekin.

Rehtori Heko (Rehtorit)

Kävin  katsomassa Rehtoreita Kangasalla ja hauska reissu olikin. Bändi hoitaa kyllä aina takuuvarmasti soittonsa oli olosuhde mikä tahansa. Pitkänäperjantaina olosuhde oli suhteellisen hyvä ja tuttuja naamoja oli jälleen kerran paikalla paljonkin. 

Henkilökohtaisesti nautin siitä, että tällä kertaa ei ollut soittovelvollisuuksia, eli pääsin keskittymään viihdepuoleen. Ylivoimaisesti eniten kysyttyjä kysymyksiä meikäläiseltä oli että: "mitä sä soitat Puustockissa? Entä mitä sä juot?" Ensimmäiseen kysymykseen en siis osannut vastata, mutta toiseen oli yllättävän helppo löytää kätevä vastaus. Seuraavasta aamusta ei sitten olekaan paljon mitään ihmeellistä kerrottavaa...

Miika Poika (Pojat)

Rehtorien Kangasalan soittolista näyttää tältä:

Maailman huonoin TV

Mun beibi tykkää musta

Tiedän kaiken

Spectorin tytöt

Nuorempi kuin koskaan

Apina ja Corolla

Uudet kuninkaat

Aika kohauttaa olkiaan

Poliisi on sankari

Ihmiset on eläimiä

Leena tahtoo kiljua

Ilman kypärää

Kevättä rannassa

Aikaa on todella vähän

Perjantain ja maanantain välinen yö

Encore

Uimavalvoja

Ikuisesti teini-ikäinen

(11.4.05, 15.4.04)

 Biisilista on bändin itse vahvistama.