Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Pool Booli, Tampere  03.03.04

Pojat

Kuva by Pikku-Finski

Poikien keikka Tampereella 3.3.

Pojat keikkaili Tampereella 3. maaliskuuta ja paikka oli baari Pool Booli. "Soitto alkaa hetimmiten kun bändi ja porukka on ehtinyt paikalle filmijuhlilla esitettävän Ramones -leffan jälkeen", kertoi Miika-Poika ennakkoon. 

Bändin piti tietysti ehtiä elokuvateatterista keikkapaikalle jo ennen yleisöä, mikä sotki heiltä vähän End Of The Century-leffan katsomista "Leffa tosiaan tuli katsottua puoli tuntia vaille loppua, mikä harmitti jonkun verran koska se oli oikeasti hyvä ja informatiivinen raina", harmitteli Miika, mutta kehui keikkaa, "Keikka meni hyvin ja hauskaa oli, paikalla oli toistasataa ihmistä. Se on aika hämmästyttävää ottaen huomioon että soitto alkoi torstai -aamuna kello 00.50. Seuraavaksi Haukivuori. Keikkaa pukkaa."

Miika-Poika ja Pantze-Poika ennen keikkaa. Kuva by Pikku-Finsku

Tampereella oli elokuvissa sali täynnä eli ko. näytös oli loppuunmyyty. Joitakin onnettomia taisi jäädä ovien ulkopuolellekin, ne ennakkoliput... Elokuva-arvostelija en ole, joten siitä enemmän jollain muulla foorumilla. Ei varsinaisesti mitään uutta ja ihmeellistä, mutta oli kiva katsoa vanhoja livepätkiä etc. Tunti ja kolmevarttia hurahti nopsasti. 

Pojat-orkesteri istui sopivasti eturivissä lähellä ovea ja livahtivat äkkiä ulos, jotta olisivat soittopaikassa ennen yleisöä. Seurasi ankara taivallus jäisessä Tampereen yössä kohti keikkapaikkaa. Joskus yhden jälkeen (? tai jotain) Pojat aloitti tiukan setin. Vierailevana tähtenä nähtii Joey Luumäki laulamassa, yllätys yllätys, Siipi lonksuu niin. Yksi encore tuli, aika oli sen verran myöhä, ettei toiseen ollut aikaa vaan valomerkki iski ja yrmeähkö porttihenkilö kehotti siirtymään ulkopuolelle. Yleisön joukossa oli taas mukavan paljon tuttuja naamoja pitkänkin matkan päästä.

Hannu

Jumankekka! Pojat svengasivat 03.03.04 kuin hyvin voideltu hirvi! Erityisesti ihastelin Kaiden rumputyöskentelyä, Markon kosketinsovituksia, Pantsen taustoja ja Miikan kitaravallia. Eikä siinä sitten muuta ehtinytkään ihastella. Paitsi reipasta, älykästä, kaunista ja tervehenkistä yleisöä. Ja Pantsen basunointia.

Joey Luumäki 

(Pojat-yhtyeen vieraskirjassa)

Poikien biisilista Pool Boolissa:

Utajärven yöt

Lemmikkihautuumaa

Herra postimies

Koko kesä

Teinimeininkiö

Se laulu taas

Piru irti

Pala maata hautausmaalta

Veikkaat vaan

Siipi lonksuu niin

Mari on förbi

Punkkari

Synkkää kuolemaa

Mä uskon meihin

Encore; 

Eka kerta

Pasi Virtanen

 Biisilista on bändin itse vahvistama.