Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Räpä Rällää, Tampere 30.01.04

Pojat

+ Exit, Outcold

Pojat soittivat Tampereella 30.1. Räpä Rällää -nimisessä paikassa. Keikka oli uuden rumpalin, Kaide Luumäen ensimmäinen esiintyminen bändissä. Mukana oli myös pari muuta bändiä, tamperelainen Exit ja irlantilainen Outcold. Lisää kommentteja keikasta ottaisin taas ilolla vastaan.

Miika Poika 30.1.04 (Kuva by J-P. Laitio)

Saavuttiin räpikseen vasta juuri ennen keikaa kun olimme katsomassa yhtä toista keikkaa sitä ennen, mutta perille ehdittiin juuri sopivasti kun eka biisi alkoi. Ei ole kyllä moneen aikaan ollut niin hyvä fiilis millään keikalla kun perjantaina oli. Ja tuntui Pojillakin ihan mukava fiilis lauteilla. 

Make-Poikakin keikalla nähtiin ensin yleisön joukossa, mutta myöhemmin myös lavalla laulamassa. Kaide suoriutui keikasta kiitettävin arvosanoin myös. Kaikki tuntui olevan ihan kohdallaan. Minulle ainakin jäi pitkästä aikaa todella hyvät fiilikset keikasta ja koko illasta! Suuri suuri kiitos keikasta Pojille taas kerran!

Judypunk

Make (ex. Pojat) ja Kuraattori Kurki (Rehtorit) 30.1.04 (Kuva by Judypunk)

Keikka meni hyvin Tampereella, paikalla oli varmaan 150-200 ihmistä ja Pojat -show meni lävitse ilman suurempia ongelmia yleisön ollessa kohtuullisen energisesti mukana, etenkin Judy lisäkseni. Make ja Kuraattori Kurki lauloivat taustoja Mä Uskon Meihin -tsipaleessa. Kaikki Pojat tuntuivat olevan tyytyväisiä showhun. Olivat 4-5 kertaa treenanneet Kaiden kanssa ennen showta.

Jari-Pekka Laitio-Ramone

Sehän meni omasta mielestä suht ok. treenimäärät huomioon ottaen. Ja kun aika menee keikalla nopeasti niin se on sen merkki, että on ollut hyvä meininki. Muuten on vähän vaikeaa omaa keikkaa arvioida. Kyllähän siinä kaikenlaista sähläystä oli mutta sitä ei välttämättä muut huomaa (toivottavasti), mutta kaiken kaikkiaan tästä on hyvä jatkaa.

Kaide Luumäki (Pojat)

Kaide Luumäki  (30.1.04 (Kuva by Judypunk)

Keikka oli mitä mainioin ja Kaide hoiti tonttinsa juuri siihen malliin kuin pitikin. Tunnelma oli rento ja innostunut sekä bändin kesken että yleisöön nähden. Taas näkyi  tuttuja naamoja runsain mitoin. Se on hienoa! Spank you! Tästä on tosiaan hyvä jatkaa.

Miika Poika (Pojat)

Poikien soittamat biisit:

Utajärven yöt

Lemmikkihautuumaa

Herra postimies

Koko Kesä

Teinimeininkiä

Se laulu taas

Piru irti

Ullakolla on paha olla

Pala maata hautausmaalta

Veikkaat vaan

Siipi lonksuu niin

Mari on förbi

Punkkari

Kylätie

Synkkää kuolemaa 

Mä uskon meihin

 Encore:

Eka kerta

Pasi Virtanen

Santaa

 Biisilista on bändin itse vahvistama.