Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Nousu, Helsinki  29.5.04

Miika Söderholm

ja 

Kimmo Liskomäen pitkät kalsarit

Miika Söderholm ja Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit keikkailivat Helsingissä Nosturin tiloissa olevassa Ravintola Nousussa 29.5. Tässä Miikan, "Liskomäki-tiedottaja" Teemun ja parin yleisön edustajan kommentit:

Soolona esiintynyt Miika kuulosti enemmän tai vähemmän siltä, kuin Ypö-Viiden laulaja olisi esiintynyt ilman Poikia, tai toisinpäin. Ja näyttikin siltä. Biiseinä kuultiin Ypö-Viittä (Energia on A ja O, Rakkauskirjeet, Mari Pogoaa ja muutama muukin), Ypö-Clash käännös Kotka palaa, Poikien setistä tutut Missä olit viime yönä ja Itkupilli,  uusi HYVÄ biisi, jossa laulettiin luurangoista kaapissa. Keikka viihdytti, ja siitä tuli hyvälle tuulelle. 

Pitkien Kalsareiden keikka oli varsin rokkaava ja toimi kaikin puolin hyvin. Levyn biisit kuultiin, iskelmäpuolelta tutut Paratiisi ja Muistan sua Elaine, ja pari uutta biisiä, jotka oli nekin hyviä.

Ville Vee

Miikan sooloesitys lupaa kovasti hyvää Puustockiin, kuultiin useampi Ypö Viis -klassikko, muutama Pojat -klassikko ja bonuksena ensiesityksen saanut Luuranko kaapissa, joka kuulosti hyvältä kovasti tarttuvine kertosäkeineen.

Kimmo Liskomäen Pitkien Kalsareiden toinen julkinen esiintyminen sujui sekin hyvin, olisiko soittoonkin näin maallikon korvin tullut lisää varmuutta verrattuna debyyttikeikkaan. Kuultiin myös kaksi uutta biisiä, joista varsinkin Sankari duunissa jäi mieleen. Ensilevyn biisien lisäksi bändi soitta pari iskelmäcoveria, jotka kuuluivat jo aiemmin settiin. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan Puustock-piknikkiä.

Hannu

Aika paljon jännitti esiintyä soolona kun ei tuota ole tullut harrastettua juurikaan. Väkeä oli paikalla melko vähän, mutta kuten tunnettua, laatu korvaa määrän. Hyvää kannustusta porukka sitten antoikin, joten mikäs siinä oli soitellessa. Sain jopa encoren. Olin ihan onnessani!

Kimmo Liskomäki -orkesteri oli tiukka, vauhdikas ja ennen kaikkea hauska. Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit -cd:ltä tutut biisit kulkivat hyvin ja lopuksi esitetyt pari uutta biisiä lupailivat nousujohteista jatkoa. Sitä paitsi biisi jonka nimi on Luodinkestävä Poikaystävä ei kerta kaikkiaan voi olla huono! Hieno bändi ja mukavia jätkiä.

Miika

Helsingissä oli lauantaina aivan ihmeellinen sää. Välillä paistoi aurinko, välillä tuli pimeää ja ilmaan nousi valtava sumu. Kimmo Liskomäki oli sitä mieltä, että maailmanlopun merkit olivat ilmassa. Toinen kauhuskenaario oli, että kaupunkimme ilmatilaan oli tunkeutumassa tunnistamaton lentävä esine. Ehkä kaupunkilaiset eivät uskaltaneet lähteä liikkeelle kodeistaan, koska alkuillasta Nousussa oli todella vähän ihmisiä. Myöhemmin illalla ilmastollinen tilanne kuitenkin normalisoitui, pelko hälveni ja ihmisiä alkoi valua paikalle.

Harmi, että kaikki eivät ehtineet näkemään Miika Söderholmin loistavaa esitystä. Puustockiin menijöille vinkiksi, että Miikan settiä ei kannata missata. Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit pelasi omaa peliään, hiihti omaa hiihtoaan ja onnistui taktiikassaan. Erityiskiitoksia haluamme lähettää Nousun henkilökunnalle sekä Rasselle, joka otti roadmanagerin tehtävät hoitaakseen, kun tarvetta yöllä yllättäen ilmeni. Kiitoksia tietenkin myös kaikille yleisön edustajille. Tästä on taas hyvä jatkaa.

Teemu (Kimmo Liskomäen tiedottaja)

Nousussa soitettiin näin:

Miika Söderholm

Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit:

Energia on A ja O

Rakkauskirjeet

Hyvästi masentava maanantai

Kotka palaa

Missä olit viime yönä?

Luuranko kaapissa

Itkupilli

Kesä jonka hukkasin

Mari pogoaa

Encore:

Harjoitus tekee metsurin

TV valehtelee

Pitkät kalsarikännit

Mä haluan olla koira

Krematorioon

Koulun penkille

Rupeet sä oleen mun kaa?

Mä en enää kaipaa sua

Paratiisi

Niin tyhmä mä oon

Merkonomi-pop

Luodinkestävä poikaystävä

Heidi on hermoraunio

Muistan sua Elaine

Encore:

Viimeinen kuva

Sankari duunissa

(30.5.04, 31.5.04)

 

 Biisilistat ovat esiintyjien itse vahvistamia.