Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Tammerkoski-laiva, Tammerfest, Tampere  16.7.04

Pojat Punk-risteilyllä

& Loudmouths Jee jeessä

 Pojat punk-risteilyllä

Lähdin junalla kohti Tamperetta jo aamupäivällä jotta olisi hyvää aikaa ottaa "hyvä fiilis" paikan päällä ennen keikkaa.
Lähdin kaveria vastaan rautatieasemalle ja sieltä matkasimme Laukontorille. Minun PITI tietää missä paikka oli koska minulle oli paikka jo kerran samana päivänä näytetty. Paikka löytyi kuitenkin pienen etsinnän jälkeen. Onneksi ajoissa. Joimme vielä ilolientä hieman ennen kuin laiva lähti ja menimme sisälle.

Paikka oli täynnä ja istumaan ei kunnolla mahtunut, mutta e  se ainakaan minun menoani häirinnyt. Keikka alkoi ja yleisö innostui heti. Oli MAHTAVAA kun kuulin ensimmäistä kertaa Tyttö biisin livenä joka on yksi ehdottomista suosikeistani. Ja eikös mahtanut tulla myös biisi Kotka palaa, joka myöskin on loistava kappale.

Keikka loppui, mutta yleisö sai Pojat soittamaan vielä ja kun encore oli tullut Pojat siirtyivät taas laivan "backstage kannelle". Yleisö ei kuitenkin luovuttanut vieläkään ja sai Pojat palaamaan lavalle vielä sen viimeisen kerran johon Miika-Poika taisi todetakin että " Ollaan pian jo satamassa!" Keikalla vierailijana nähtiin Heko, joka myös toimi "risteilyemäntänä". Hekolle kiitos päänsä tunnetusta viskomisesta puolelta toiselle, koska otin varmasti kymmenen kuvaa ja yhdessä pään tilalla on oikeasti pää eikä vilaus jostain vaaleasta!  Keikan jälkeen risteily elämää vielä yhden bissen verran ja sitten saavuttiin satamaan. Seuraavana pysähtymispaikkana Suomirock baari Jee jee.

LOUDMOUTHS PLAYS RAMONES

Kauhealla kiireellä lähdettiin kohti Jeejeetä, kun meillä ei ollut mitään hajua, että mihin aikaan bändi aloittaa. Saavuttiin kuitenkin paikalle ajoissa. Vähän liiankin ajoissa, koska yksikään bändi ei ollut vielä aloittanut. Mukana oli myös siis Shakedown ja Lemmenpyssyt. Odoteltiin tuttuja ja bändin aloittamista. Tuttuja tulikin piakkoin paikalle ja baari alkoi muutenkin täyttyä. Loudmouths aloitti soittamaan ja ei auttanut muuta tehdä kuin mennä eturiviin tarkastamaan bändi. Oli loistava lopetus hienolle risteilylle! Bändi soitti hyvin ja yleisöstäkin lavalle meni muutama lauleskelemaan välillä kitaristin mikkiin. Oli kerrassaan loistava meininki! Ainoana miinuksena oli se, että allekirjoittanut omistaa kortin kyseiseen paikkaan millä kalja maksaa vain 2,5 euroa niin sitä tuli  juotua muutama liikaa! Onneksi keikan ehdein nähdä kokonaan ennen kui sammuin pöytään. Tunnin unet piritää kyllä kovasti ja vielä jaksoin muutaman tunnin! Kiitos Tammerfest, Pojat sekä Loudmouths!

Judypunk

Aamulehti kunnostautui punk-risteilyllä

Aamulehti uutisoi Pojat-yhtyeen Tammerfestin laiva-keikkaa "tyylikkäästi". Bändin basisti Pantze Haapio oli päässyt lehtikuvaan, mutta ilmeisesti toimittaja oli tavoitellut kameroineen Miika Söderholmia, sillä kuvatekstissä Pantze bassoineen olikin nimetty kitaristi Miika Söderlundiksi. Toimittaja ihmetteli jutussaan myös yleisön hyvää käytöstä. Ilmeisesti kirjoittaja oli odottanut jotain ihan muuta...

Että silleen taas, hyvää journalismia. Kirjoittajan nimeä en tiedä, mutta hyvänä arvauksena voisi olla vaikka Danny, joka ei tunnetusti tiedä mitään mistään Pojat-yhtyeestä. (Ramopunk-uutiset 27.7.04)

 

 Pojat soittivat punk-risteylyllä näin:

1. setti:

Kajaani 59

 Herra postimies

 Koko kesä

 Se laulu taas

Ullakolla on paha olla

15 minuuttia

 Teinimeininkiä

 Piru irti

Synkkää kuolemaa

Punkkari

2. setti:

Kajaani 59

Energia on A & O

Tyttö

Itkupilli

Teinikiksit

Utajärven yöt

Siipi lonksuu niin

Mari on Förbi

Pala maata hautausmaalta

Veikkaat vaan

encore:

Kotka palaa

Lemmikkihautuumaa

Eka kerta

Make Virtanen

Mä uskon meihin