Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Semifinaali, Helsinki 2.7.04

Pojat

+ Mainliner

 

Keikka oli todella hyvä, bändi toimi kaikin puolin erinomaisesti. Entistä enemmän vakuutti yhden kitaran ja koskettimien yhteistyö - toista kitaraa, johon niin tottunut oli(n), ei enää huomannut edes kaivata. Keikkasetti koostui sekin juuri siitä materiaalista, mistä pitääkin, vanhoista (parin ekan levyn) ja uusista (uusimman levyn) biiseistä - kaikin puolin Poikien vahvimmasta materiaalista. 

Hyvin viihdyin ja niin näytti useampi muukin paikalla olija viihtyvän. Vierailijoita ei lavalla nähty Siipi Lonksuu Niin biisiä laulamassa käynyttä Joeytä lukuunottamatta. Yksi parhaista poikien keikoista, ja se tarkoittaa todella hyvää.

Ville Vee

Pojat soittivat Semissä tiukasti kuten aina, mutta eräs pitkähkö vantaalainen lavavierailija törttöili... Pojille ja etenkin Markolle anteeksipyyntöni! Markolla on nykyään lavalla suunnilleen saman verran kosketinsoittimia kuin Wakemanin Rickillä. Niiden härvelien takana makaa piuhoja, joita kaikkia tarvitaan johonkin - niinpä piuhojen täytyy olla molemmista päistä kiinni, pelkkä takana makaus ei riitä.

Kaide on päässyt oivasti mukaan Pojat-matskuun, lisäksi hän toimii näppärästi majoitusmestarina Poikien stadinkeikoilla. Jäämme odottamaan stadionkeikkoja.

Mainittakoon että kävin ennen Poikien esiintymistä tsekkaamassa Micragirlsit Tavastialla. Micragirls sai minut ilmeisesti jälleen kerran ylittämään nerouden ja hulluuden välisen rajan parin tunnin ajaksi. Vieläkin on niska mosh-kipeänä.

Noin auringonnousun aikaan juttelin Puustock-trubaduurikollegani Miikan kanssa Manalassa, ja totesimme että Puustockissa pitää soittaa vain Popedaa ja Elvistä, millään muulla ei ole niin väliä. Tai jotain sellaista, lopettaa hän epäröiden.

Joey Luumäki

Pojat soitti näin:

Kajaani 59

 Herra postimies

 Koko kesä

 Se laulu taas

 Teinimeininkiä

 Ullakolla on paha olla

 Piru irti

 Punkkari

  Tyttö

15 minuuttia

 Utajärven yöt

 Siipi lonksuu niin

 Mari on förbi

 Pala maata hautausmaalta

 Veikkaat vaan

Encore:

 Kotka palaa

 Lemmikkihautuumaa

 Eka kerta

 Make Virtanen

 Mä uskon meihin

 

 Biisilista on bändin itse vahvistama.