Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Porthaninkoulu, Tornio 13.5.04

Kretiinit

Kretiinit keikkaili Torniossa

Kretiinit esiintyi Torniossa  Porthaninkoulun kirjastosalissa Torstaina 13.5. Illan muita bändejä olivat Flippin' Beans ja Normal Figures

"Keikka meni ihan no Ok, paitsi tällä kertaa oli teknisiä ongelmia, mutta pitää niitäkin välillä olla. Rumpalilla ei pysyny haitsu "kierteissä", eli pellit oli kiinni toisissa koko ajan. Kitara tuli lavalle monitorista vähän huonosti, en sitä kuullut.  Tais pätkiä välillä ja saundi tuli kitarasta lavalle melkeinpä akustisena. Mutta ois kai tota itekkin paremman soundshekin voinut tehdä. Mutta eipä nuista, vähän ne häiritti soittamasti, ei pahasti. Porukkaa oli jonkun verran, enemmän mitä luuli Torstaipäiväksi mutta oishan tota enemmän voinut olla."

Flippin` Beans ja Normal Figures soittivat tosi kovan setin. Normal Figuressilla oli tosi hyvä rumpali, pisti silmään. Flippin' Beans rokkas täysillä vaikka jätkät oli ajanu samana päivänä 800 km ja muistaakseni 7 päivän aikana 2000km. Pojat oli hiukan väsyneitä mutta eipä sitä lavalla huomannut. Pisteet kotiin.

J.P. (Kretiinit)

 

Kretiinit soitti näin:

Neljä Vuodenaikaa

Vahingoniloinen

Musta tuntuu siltä

Lumipallo Pop

Rantaan

Jippijaijee

Vierailijat

Bodarit

Rokataan

Humalassa kouluun

Amk
Rakas Kitarani

Veli on Rumpali

Huoleton Elämä

Blitzkrieg Bop/Liimaa Liimaa

Vasenkätinen

(14.5.)

 Biisilista on bändin itse vahvistama.