Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Torvi, Lahti  2.10.04

Häiriköt

(+Tyrävyö)

 

Torvessa Tapahtuu..

Niin sattui ja tapahtui, että koitti lauantai 2.10 ja Lahteen saapui Häiriköt. Tätä keikkaa oltiinkin sitte odoteltu jo ainakin Puustockista asti.

Saavuimme Torveen jo varhain, miltei heti sen avauduttua. Vähän aikaa siinä meni kaljaa litkiessä ja sitten näin Erkon ja kumppaneiden häviävän Kreikkalaisen puolelle syömään ja totta kai ajattelin rokottaa Erkkoa ja hakemalla sen hänen lupaaman kaljan. Siinä meni tovi paskaa jauhaessa ja muuta säätäessä. Maukka oli ainakin ihan fiiliksissä rumpaloiden pöytää ja kaikkea muutakin.
No ei muuta kun kun takas Torveen ja odottelemaan keikkaa. 

Ensin aloitti Tyrävyö. Heillä oli omat fanit ja porukka joka oli tullut heitä katsomaan. Siitäpä keikasta ei hirveästi ole sanomista, keskityin ihan muihin aktiviteetteihin. 

Eipä mennyt aikaakaan kun Häiriköt kapusi lauteille ja siitä lähtien kun Rokataan kajahti ilmoille oli porukka ihan fiiliksessä. Lavan edessä rupesi jo olemaan tungosta, tuntui alan miehiä ja naisia olevan paikalla. Porukkaa oli tullut kauempaakin katsomaan. Tampereelta ja Stadistakin tuntui porukkaa olevan. Keikka oli erittäin loistava ja tuntui jätkillä olevan tempoa koneessa. Tosiaan tuntui siltä että keikka olisi kestänyt viisi minuuttia. Eturivissä Monroessin Archien kanssa riehuttiin Häiriköiden
tahdissa. Bändi veti  kaksi encorea, ihan odotetustikin. 

Loistavat  biisit, loistava keikka. Vähän meinas vielä sunnuntaiaamuna korvat piipata, mutta oli se sen arvoistakin. Todellakin Häiriköiden suorasukainen tyyli vetää toimi jälleen kerran Torvessa. Ihan niin kuin aina ennenkin jätkät jätti paskanjauhamisen muille ja tykitti pelkkää asiaa. Se oli 1234 ja homma oli hanskassa. Ja Hanskat ei hukkuneet missään vaiheessa.

Lisää häppeninkiä Lahteen. Ihan vaan vinkiksi muillekin bändeille. Yleisöä riittää varmasti ja meininki on mitä mainioin! Kuviakin tuli räpsittyä punkpunk-kertakäyttökameralla. Kiitos ja kumarrus Häiriköt.

Maza

Oli taas hyvä meininki Lahdessa! Torvessa oli paljon jengiä ja me vedettiin hyvä keikka. Meikäläinen piti biisien välissä niin kiirettä, että Mikko ei kerinny riisua nahkarotsiaan kun vasta ennen ekaa Encorea. Tais olla Mikolla lämmin! Tyriksen jätkät on nastoja, oli hauska olla niiden kanssa keikalla.

Erkko Häirikkö (Häiriköt)

 

Häiriköt soitti näin:

Rokataan

Tehkää mulle lobotomia

Elämä jatkuu

Perjantai 13.

Honkanummen haustausmaa

Mä haluun ihan kaiken

Mä en oo se

Me halutaan radioon

Stydiä staffia

Magnum 44

Jotain johon voi luottaa

Liimaa Liimaa

Mä vaan haluun tehdä jotain nastaa

J.A.G.

Lemmikkejen leposia

Mä haluun ulos tästä universumista

1. encore:

Mä haluun tulla kondikseen

Sä sekotat pään

Joey ja DeeDee

2. encore:

Come on

Korkeajännitys

 

 Biisilista on bändin itse vahvistama.