Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Herttuatar,  Kangasala  18.12.04

Pojat ja Rehtorit

Takaisin rehtoririviin ja takaisin

Tavattiin Kannelmäen Nesteellä, siis minä, keikka-auto ja muut koulunjohtajat.
Ajo Kangasalle oli höpinää, levyraatia ja pari kertaa käytiin nesteellä, poistamassa sitä.
Tie Tampereelle on tunnetusti hyvä ja tylsä.

Saavuttiin Herttuattareen ja oli ilo huomata henkilökunnan ystävällisyys, takahuoneen mukavuus, paikan yleinen viihtyvyys ja pari humalaista asiakasta.

Soundchecki sujuvasti, pirun hyvä monitorointi, puhekyvykkäät miksaajat ja rutinoituneet kollegat tekivät hommasta naurettavan helpon. Kukaan ei kiukutellut ja ääntä kuului.

Sitten vaan sitä iänikuista odottelua, syötiin ja Pojat tuli jostain saunasta. Kaide hymyili.

Noin kello yhdentoista maissa, tuntumassa, vähän ennen puoltayötä sitten joku tokaisi, että eiköhän mennä ja sitte mentiin. Heko spiikkas omaavansa maailman huonoimman CV:n ja TV räjähti ilmoille. ”Ykkönen, kakkonen, hevosm…jne.” Porukkahan oli heti mukana nyrkit pystyssä. Mun beibi, Punk rock, Spector, Apina ja Corolla, Kurkot, Nuorempi kuin koskaan, Tiedän kaiken, Pe-Ma ja oli siinä sitte muitakin. 

Porukalla yleisössä tuntui olevan todella kivaa ja niin oli lavallakin. Sieltähän ne lähti jostain selkärangan tietämiltä kaikki ihan takkuilematta. Yritin pääasiassa laulaa, eikä huutaa, niin kuin usein meillä täällä käy.

Totuttuun tyyliin Heko veisteli puisia jalkavitsejään ja oli yllättäen aika hauska. Jossain vaiheessa hyppäsin ja käsi tarttui johonkin perkeleen sähköjohtoon joka tulikin mukavasti alas roikkumaan keskelle lavaa ja poikittain. Pienen bändin itse tekemän johtoremontin jälkeen keikka vedettiin loppuun fiiliksen vaan kasvaessa ja tuli oikeen ne encoretkin.

Oli hiton kivaa ja Pojat ne vasta hiton hyviä olivatkin sekä kivoja.
Loppuilta oli juttelua yleisön kanssa ja jossain vaiheessa kotimatkakin tehtiin.

Rehtori Pajunen

 

Biisilistoja ei ole julkaistavaksi saatu.