Ramopunkit keikoilla

Takaisin Ramopunkit keikoilla sisällysluetteloon

Husaari, Lappeenranta  10.12.04

Teatteriklubi, Joensuu 11.12.04

Häiriköt

& Anal Thunder 

(+Lappeenrannassa myös Rad Natas)

Häirikkö-Anaali-Närästys-mobiili starttasi perjantaina Hotelli Strandin edestä ja kyydissä olivat Häirikkö-trion kera Anal-O-P, Anal-Jussi ja tyttöystävä sekä Herra Biaaaatch-Teemu The Heartburns-retkueesta.

Lappeenrannan Husaari-kapakka oli ihan toisenlainen mitä olin kelaillut, mutta tuulipuku kansa ilmeisesti lähtee kotia päin kun retkut valtaavat kapakan teemailloissa. Jengiä oli paikalla ihan kohtalaisesti, soitettiin helvetin tiukasti, mutta paikalla ollut HC-posse ei innostunut ainakaan heilumaan. Olivat kuulemma kumminkin diggailleet. Ja kuka vittu keksis mulle kannut jotka pysyy paikallaan?! Perkele ku pitää olla koko ajan säätämässä biisien välissä kun lähtevät karkuun. Olisko lääke pannujen pulttaus lattiaan? Oli nasta törmätä vihdoinkin myös Pappis-Jussiin! Rad Natas veti myös tiukan setin ja Anal Thunder on livenä aina tiukkaa ja välispiikit kohdallaan. 

Keikan jälkeen koko lössi lähti pistämään LPR-keskustaa uuteen uskoon. Ilta kulminoitui viskipullon kanssa heilumiseen paikallisella snagarilla ja tuhteihin jatkoihin Anal-Torsolla. Meikä meni "nukkumaan" klo 08.00 ja herätys tuli tylyssä muodossa klo 11.00. Kamat kasaan ja HAN-mobiilin nokka kohti Joensuuta. Mua väsytti niin paljon että rupes lanttu viheltämään. 

Joensuun Teatteri-Klubi vaikutti aluksi niiiin far out-paikalta et kelattiin tulleemme väärään paikkaan: keski-ikäistä pikkujouluturoilijaa joraamassa "huumorilevyjen" tahdissa. Se porukka häädettiin irvistelyillä, kiroilulla ja äärimmäisen pahamaineisella käytöksellä. Kymmeneltä kun ovet avattiin, paikalle rupesi valumaan alan sakkia. 

Mä yritin parantaa väsymystä "hair of the dog that bit me"-metodilla eli valkovenäläisillä, mutta löysin itseni HAN-mobiilista nukkumasta. Vaikka nukkumisesta ei mitään tullutkaan. Ekaa bändiä en nähnyt lainkaan, mutta HAN-mobiilista ryömittyäni olikin lauteille menon vuoro. 

Tikattiin helvetin hyvä setti ja porukka tuntui diggailevan, vaikka mitään älytöntä pogoilua ei nähtykään. Puolessa välissä settiä kelailin että kaikkea se ihmiskroppa kestää. Sydänkohtaus ei siinä mättäessä ja väsyneenä kaukana ollut.

Anal Thunderin setti oli hyvää kaaosta ja rähinäpitti oli sitä luokkaa että paikan järjestäjien ilmeet olivat näkemisen arvoiset! Fuckers! Paikan staffi oli nimittäin ihme vitun itkijäporukkaa. Vitun tauskipeltoset. Mikko esim yritti nukkua "backstagen" sohvalla, mutta eihän se käynyt päinsä, oman bissen juomisesta nillitettiin ja muutenkin järkkärien meno oli kuin vitun lauantai-illan lottoarvonnasta. Mut mesta oli loppuunmyyty ja ilta kumminkin loistava. Loppuyö vietettiin ruotsinlaiva tunnelmissa Joensuun Karelia-"yökerhossa" joka kuvottavuudessaan oli täysin omaa luokkaansa. Ja keskustassa tapeltiin kuin Kosovossa. 

Kolme päivää, 900 km, loistavaa jengiä, viinaa, killerikeikkoja, lantun vihellystä, väsymystä, mahdollisimman vähän unta... Kiitokset Anal Thunderin jäbille, Närästys-Teemulle ja kaikille keikoilla olleille! Tämä tulee toistumaan. Beware!"

Maukka Häirikkö (Häiriköt)

Lappeenrannan keikka oli varmaan nihkein Häiriköt-keikka ikinä, jos ei yhtä Turun keikkaa lasketa: jengi ei vaan yksinkertaisesti lämmennyt meidän meiningille. Joensuun keikka oli ihan OK, me vedettiin siellä tosi tiukasti, ja jengikin lämpeni enemmän kuin Lappeenrannassa.

Erkko Häirikkö (Häiriköt)

Lainaus Pappisrulaa sivujen laajemmasta Lappeenrannan keikkaraportista:

Häiriköinti alkoi heti Rad Nataksen jälkeen. Kovalla rytinällä tykitetyt biisit ja Erkon lyhyet välispiikit olivat taattua Häiriköt-laatua, mutta yleisö ei innostunut rähisemään ja pogoamaan. Jengi kyllä diggaili musasta, mutta hajurako bändiin säilyi.

Häiriköt on LPR:ssä sen verran tuntematon bändi, että yllättävänkin selväpäinen yleisö ei uskaltautunut lavaan eteen pittiin. Paikalla oli kyllä myös niin paljon hardcore-porukkaa, että vain kaikkein nopeimmat (Magnum44), liimaisimmat (Come On) tai kauhu-leffoimmat (Perjantai 13.) sytyttivät tätä Husaarin keikkojen kantaporukkaa.

Keikka oli hyvä, mutta yleisön tahmeus latisti fiilistä. Toki esimerkiksi the Watsons tuntui ainakin diggailevan ihan mukavasti. Ei käy kuitenkaan kieltäminen, etteikö baarissa olisi ollut hyvä meininki, sillä porukkaa oli loppujen lopuksi paikalla aika reilusti.

Pappis-Jussi (Pappisrulaa-sivut)

Häiriköt soittivat keikoilla näin:

Lappeenranta

Joensuu

Rokataan
Mä haluun jotain toimintaa
Avohoitoo
Kivaa ja mukavaa
Elämä jatkuu
Jotain vialla
Perjantai 13.
Honkanummen hautausmaa
Tehkää mulle lobotomia
Magnum 44
Jotain johon voi luottaa
Come on
Me halutaan radioon
Tylsää
Lehtibisnekset
Mä haluun ulos tästä universumista
Korkeajännitys

Rokataan
Mä haluun jotain toimintaa
Come On
Elämä jatkuu
Perjantai 13.
Honkanummen hautausmaa
Magnum 44
Jotain johon voi luottaa
Jotain vialla
Me halutaan radioon
Mä haluun tulla kondikseen
Mä vaan haluun tehdä jotain nastaa
Korkeajännitys

Mä haluun ulos tästä universumista

 

 Biisilistat ovat bändien itse vahvistamia.