www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Ramopunk-linkkejä  Vieraskirja

Kakkahätä-77

Kakkahätä-77  7.3.2009 (kuva: M!ka).

Kakkahätä-77:lla viralliset nettisivut MySpacessa, mutta bändin saattaa onnistua bongailemaan myös näillä sivuilla tämän Kakkis-osion lisäksi ehkä Ramopunk-uutisista ja keikkaraporteista Ramopunkit keikoilla -osiosta. 

Kakkahätä-77 go go

Kakkahätä-77 rymisteli meikäläisen suosikki bändien heti ensi kuulemalta, simppelit punkpop melodiat, rujo soitto, sarkastiset sanoitukset, musta huumori ja räkäiset soundit ... jo levylläkin elävän meluinen punkbändi. Loistavaa!

Onneksi bändin myöhempikin tuotanto on jatkunut samoilla linjoilla, bändin keikat ovat olleet viihdyttäviä  ja sen verran kuin olen bändin jäseniin tutustunut, niin rentoja sympaattisia punkkareitakin herrat ovat. Voiko enempää edes pyytää? Ja onko edes tarpeen? No ei, mutta silti enemmänkin saa. Kakkis-Teemun bändeistä ainakin Nazi Death Camp on kaivautunut tiukasti Kakkiksen viereen suosikkibändieni kärkikaartiin...

M!ka

2009

Kakkis-Teemu: Minä ja Ne Luumäet

Kakkahätä-77:n Teemu kertoi Ramopunk.com 7v-bileiden keikalla, ennen Luumäkien Älä lyö -biisin esitystä yleisöä kovasti hymyilyttäneen Luumäet-keikkamuistelon 90-luvun alusta. Teemu kirjoitti tarinan myöhemmin ylös hieman keikan tarinaa laajemmassa muodossa. (Julkaistu 6.5.09)

Kakkis-kommentteja Ramopunk.com 7v-bileistä

Kakkahätä-77 esiintyi Ramopunk.com 7v-bileissä ja keikkaraportti-sivuilta löytyy Juuson, Mirkon ja Teemun keikkakommentteja, kuvia Kakkiksen keikasta löytyy keikkaraporttitekstien joukosta, ja mainittakoon vielä, että Kakkis-Juuso soitti samoissa bileissä ja samana iltama myös toisen bändinsä The Tarjasin kanssa. Keikkaraportin pääsivu löytyy tästä ja Kakkis-kolmikon keikkakomentteihin pääsee suoraan tästä. (Julkaistu 15.4.09)

2008

Ramopunk.com 7v.

Noin 7 kysymystä

Kakkahätä-77 oli  mukana Ramopunk.com 7v-bileissä 5.-7.3. 2009. Mirko ja Juuso vastailivat sen vuoksi noin 7 kysymykseen. Haastattelu Ramopunk.com 7v-sivuilla. (Julkaistu 31.12.08)

Kakkahätä-77 Hämeenlinnan Rocktownissa 26.10. 2007 (kuva: M!ka).

Kakkikset

Kakkahätä-77 Kakkis Kakkikselta kuvattuna Semifinaalin keikalla 23.1.09

Diskografia

Kakkis-tuontanto.

 

Kävijälaskuri